Cinema 3D Smart TV

Modelul LG TV OLED Curbat EC93 are ecranul curbat pentru a urmări în mod natural câmpul vizual, datorită distanţei egale de la oricare punct al acestuia către ochi. Având forma creată după câmpul vizual al omului, ecranul este mai confortabil și imaginile mai reale.

EC9300_large_01

Tehnologie:

- Pixel Dimming: este o cu totul nouă tehnologie posibilă doar cu OLED (Organic Light Emitting Diode / Diodă Organică Emitentă de Lumină). Deoarece fiecare pixel generează lumină și se pornește și oprește independent, se obține un negru intens și îmbunătățește adâncimea și vivacitatea culorilor prin expresia detaliată de fiecare pixel.

- Negru intens: pixelii auto-incandescenți își controlează autonom iluminarea, astfel încât negrul și culorile închise pot fi redate cu o perfecțiune nemaintâlnită. Chiar și în scenele întunecate fiecare detaliu este clar și vizibil.

- Viteza de răspuns: LG OLED TV este de peste o mie de ori mai rapidă decât la televizoarele LED, permițându-vă să vă bucurați de scenele foarte dinamice în condiţii optime, imaginile vor fi perfect clare şi mişcările fluide.

- Unghi larg de vizualizare: televizorul OLED nu mai este restricţionat de unghiul de vizualizare. Bucurați-vă de un unghi de vizualizare perfect fără distorsiuni de contrast sau culoare.

- Slim: structura simpla a televizorului OLED permite îmbunătățiri în forma și structură. Aceasta a permis televizoarelor OLED să spargă o altă barieră față de televizoarele convenționale și să obțină o grosime mai mică ca oricând. Acum rămâne doar ce este necesar, eliminând componentele inutile. Rezultatul este Televizorul OLED LG, subțire si ușor

- Tehnologia LG 4 Color Pixel: adaugă un subpixel alb ce modifică culorile convenționale de roșu, verde și albastru, îmbunătățind atât culoarea cât și acuratețea. Aceasta îmbunătățește abilitatea pixelilor OLED de a exprima culori naturale, reprezintă un salt uriaş faţă de ecranele convenţionale.

- Formă și performanță: ce era posibil odată doar datorită imaginației a devenit realitate o dată cu apariția ecranului curbat, ce va duce la forme de ecrane flexibile, portabile și transparente.

Mai multe detalii aici: http://www.lg.com/ro/tv/lg-55EC930V

HR
HR

Comentariile sunt inchise.