Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Când auzi prima dată numele LG Smart 3D Blu-ray™ Player, care este primul gând care îți vine în minte? “Cum este posibil ca un Blu-ray player să fie și ‘Smart’ și ’3D’? Un Blu-Ray player este doar un Blu-Ray player, nu?” Ei bine, vom vedea în cele de mai jos că denumirile ‘Smart’ și ’3D’ sunt atribuite pe bună dreptate, iar playerul în cauză nu face deloc excepție.

Playerul LG Smart 3D Blu-ray™ (Model: BP730), permite utilizatorilor să se bucure de o experiență completă Smart TV ȘI 3D, chiar dacă funcțiile acestea nu sunt integrate în televizoarele personale. Tocmai pentru acest lucru, modelul LG BP730 a primit un premiu pentru inovație în ediția din 2013 a CES, despre care puteți citi mai multe aici.

O bază solidă pentru o experiență superioară de vizionare și ascultare

 

Spre exemplu, tehnologia 3D reprezintă un nou mod de a viziona filmele și serialele preferate, dar nu toată lumea are acasă acest tip de televizor. Soluția? Playerul LG Smart 3D Blu-ray™, ce convertește automat conținutul 2D în 3D, lucru total semnificativ pentru fanii filmelor sau jocurilor pe TV.

Un alt beneficiu al LG Smart Blu-ray Player este funcția de upscaling ULTRA HD. În momentul de față, rezoluția ULTRA HD, care oferă o imagine la o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea FullHD, este foarte apreciată de către toate persoanele pasionate de tehnologie și nu numai. Totuși, fiind nouă, tehnologia ULTRA HD nu este tocmai ieftină. Playerul Playerul LG Smart 3D Blu-ray™ oferă o soluție practică, convertind o mulțime de rezoluții și formate video în ULTRA HD simplu și rapid.

În ceea ce privește calitatea sunetului, playerul LG Smart 3D Blu-ray™ este extrem de versatil – de exemplu, dacă ai vizionat vreodată un film sau o emisiune cu sonorul aproape la minim deoarece era prea târziu și restul familiei dormea, probabil știi despre ce este vorba. Ei bine, cu funcția Private Sound Mode, ai scăpat de această problemă – practic, poți asculta la căști sunetul emis de către televizor, prin intermediul smartphone-ului tău. Mai exact, odată conectat la rețeaua Wi-Fi, playerul va redirecționa sunetul către smartphone, iar tu poți folosi căștile pentru a nu deranja toată casa.

Neapărat – LG Magic Remote

Playerul LG Smart Blu-ray vine echipat cu o telecomandă LG Magic Remote, atribuită inițial doar Smart TV-urilor LG. Astfel, utilizatorii pot explora magazinul virtual LG App Store, LG Game World, pot juca jocuri sau naviga pe internet ca pe calculator, doar cu ajutorul LG Magic Remote. Iar acei utilizatori care preferă controlul unei tastaturi sau al unui mouse vor fi fericiți să afle că playerul LG Smart Blu-ray permite conectarea acestora prin intermediul porturilor USB. 

Smart Share între toate dispozitivele multimedia

Unul dintre cele mai apreciate beneficii al tehnologiei Smart este capacitatea de a distribui conținutul multimedia pe o mulțime de dispozitive, precum smartphoneuri, PC-uri, tablete și multe altele. Playerul LG Smart 3D Blu-ray™ nu face excepție, fiind capabil de Sharing multimedia prin intermediul Miracast și  SmartShare™. Astfel, funcția Miracast permite afișarea pe TV a ecranului smartphone-ului sau al tabletei, după conectarea acestora la rețeaua wireless, în timp ce funcția SmartShare™ permite accesarea unor diferite tipuri de conținut multimedia precum muzică, poze sau filme de pe diverse platforme și dispozitive(TV/Smartphone/etc). Aceste funcții își propun nu doar eliminarea cablurilor și simplificarea funcției de Share, ci și un transfer mai rapid de date, fără prea multă bătaie de cap.

Explorează conținutul Smart TV

 Odată cu introducerea tehnologiei Smart TV, utilizatorii nu mai sunt limitați la canalele TV, ci pot alege dintr-o mulțime vastă de conținut online, de la filme la seriale, jocuri și alte aplicații. Iar dacă tocmai ai achiziționat un televizor nou care nu este tocmai un Smart TV, nu e nicio problemă – poți folosi playerul LG Smart 3D Blu-ray™ pentru Youtube, Pandora, Netflix, Hulu Plus și multe alte servicii online.

Blu-Ray îmbunătățit

Pe lângă toate aceste funcții și îmbunătățiri, playerul LG Smart 3D Blu-ray™ nu dezamăgește deloc în probabil cel mai important capitol: redarea conținutului Blu-Ray. Astfel, în locul clasicului sistem de încărcare  al discului, playerul  LG Smart 3D Blu-ray™ iese în evidență printr-un mecanism „slot-loading”, ce elimină problemele mecanice asociate sistemului clasic și permite accesarea mai rapidă a discurilor Blu-Ray. De asemenea, timpul de pornire al playerului LG Smart Blu-Ray a fost optimizat prin funcția Quick Booting, întreg procesul durând nu mai mult de câteva secunde. Atât pentru acum, dacă vreți să aflați mai multe despre playerul LG Smart 3D Blu-ray™ 

HR
HR
Ajouter un commentaire