Cinema 3D Smart TV

LG Electronics a anunțat recent un monitor Smart TV IPS de 27”, pentru doritorii unei experiențe Smart TV într-un  spațiu putin mai restrâns. Astfel, modelul MT93 este capabil de toate funcțiile unui SmartTV și oferă conectivitate excelentă, fiind o alegere excelentă pentru studenți sau persoane independente. Luminosul display IPS este încadrat de o margine foarte subțire, dând astfel dovadă de un design modern, potrivit pentru orice interior.

“Modelul MT93 IPS Personal Smart TV este o piesă centrală a entertainment-ului de interior. Mai mult, a fost creată în totală concordanță cu cerințele consumatorilor, respectiv un televizor compact, care să poată fi folosit pentru mai multe lucruri, recomandat pentru dormitoare, apartamente tip studio sau, de ce nu, o cameră de cămin. Modelul MT93 este cel mai bun din clasa sa iar design-ul cu care v-am obșnuit deja incorporează toate funcțiile moderne ale televizoarelor Smart TV cu diagonală mare.” a spus Il-geun Kwon, Președinte al grupului de bussiness și IT al LG Home Entertainment Company.

În totalitate precum „frații mai mari” , modelul MT93 are de oferit o mulțime variată de conținut online, emisiuni, video-on-demand și aplicații. Conținutul este ușor de găsit, mulțumită interfeței Smart Home și meniului Premium Content. Prin intermediul acestei secțiuni, utilizatorii pot accesa Facebook, Netflix și Hulu Plus, sau librării întregi din LG 3D World și Game World. Platforma Smart TV este atât de ușor de folosit per total, încât a primit un mult-râvnit premiu la ediția din 2013 a târgului iF Communication Design Award, pentru interfața care include Smart Home, Voice Mate și alte funcții revoluționare.

Platforma LG Smart TV este capabilă și de un sharing extins, prin intermediul WiDi și Miracast. Astfel, folosind Mobile High-definition Link (MHL), utilizatorii pot să joace jocuri sau pot afișa conținut aflat pe telefonul mobil pe ecranul monitorului MT93, în timp ce telefonul se încarcă. În pachetul LG MT93 este inclusă și o telecomandă LG Magic Remote, care utilizează recunoaștere vocală, precum și diferite alte funcții ce includ scrolling și alte funcții caracteristice unui mouse și unui sistem LG Smart TV.  Modelul MT93 este capabil de a reda Picture-in-Picture (PIP), fapt ce permite utilizatorilor să vizualizeze două surse de conținut în același timp.

La fel, modelul MT93 poate fi folosit, alături de un calculator, ca un monitor high-end.  Mai mult, browserul integrat permite navigarea pe internet fără a fi nevoie de un calculator, ci doar prin conectarea unei tastaturi și unui mouse, iar doi conectori HDMI și 3 porturi USB  fac transferul mult mai ușor.

LG MT93 folosește tehnologia IPS (In-plane Switching), ce produce o imagine de o rezoluție impecabilă, fiind peste tehnologiile Twisted Nematic (TN) și Vertical Alignment (VA) , prin intermediul unei palete de culori mai largă, vizibilă din aproape orice unghi.

Monitorul LG MT93 IPS Personal Smart TV va apărea pe piața europeană de profil în această lună, urmând ca într-un interval apropiat de timp să fie anunțate restul datelor de lansare, în funcție de regiuni.

Specificațiile LG MT93

Dimensiunea ecranului
27-inch

Rezoluție
Full HD 1920 x 1080

Display
IPS / 3D

Brightness, C/R
250nits, Mega

Timp de răspuns
GTG: 5ms1

Wireless
Miracast, WiDi

Interfață
HDMI x 2 (MHL-ready), Composite, Component,
USB x 3 (Media, Tastatură/Mouse), LAN

Difuzoare
7W x 2 (3D Sound Zooming)

Funcții
Smart TV, Conversie 2D la 3D (H/W),
Magic Remote,USB Quick View, WOL2

Ochelari Cinema 3D
x2 (Normal)

HR
HR
Ajouter un commentaire