Audio-Video Events

LG-SmartTV

Discutam intr-un articol anterior una dintre noutatile LG prezentate la CES 2011: televizoarele Smart.

Va prezentam in continuare informatii detaliate despre tehnologia utilizata de aceste televizoare si despre optiunile de divertisment pe care le pune la dispozitie.

Platforma SMART ofera acces rapid la mii de filme, aplicatii customizabile, fisiere video si posibilitatea de a naviga pe internet printr-o interfata usor de utilizat si printr-un sistem simplu de acces. Un meniu simplu de utilizat reprezinta calea catre noua experienta oferita de televizoarele Smart de la LG. Avand la dispozitie doar 4 sectiuni principale – Live TV, Continut Premium, Aplicatii TV si Launch Bar – utilizatorii au acum la dispozitie o gama mare de continuturi preferate.

Pentru televizoarele LG, selectarea functiilor se realizeaza foarte simplu cu ajutorul telecomenzii Magic Remote. Utilizatorii nu trebuie decat sa indrepte telecomanda spre televizor, sa miste cursorul pe optiunea dorita si sa o selecteze printr-un simplu click. Nu este necesara o tastatura clasica, putand fi descarcata o aplicatie pentru tastatura Qwerty pe telefoanele Android.

Avand experienta crearii NetCast Entertainment Acces, platforma Smart TV de la LG ofera acces la un numar mare de optiuni de divertisment oferite de furnizori externi:

  • VUDU – Permite consumatorilor sa cumpere sau sa inchirieze dintr-un catalog ce contine peste 2,000 de filme HD si titluri TV fara un cost lunar sau fara a fi necesar un hardware suplimentar. Totodata, este singurul serviciu online care ofera filme 1080p.
  • Netflix – Updatat cu Netflix 2.0, consumatorii pot face streaming pentru mii de filme fara a folosi un PC.
  • YouTube – Streaming instant pentru milioane de fisiere video direct de pe Internet.
  • CinemaNow – Permite consumatorilor sa caute in catalogul de continuturi premium CinemaNow si sa faca streaming de filme sau emisiuni de televiziune, cumparate sau inchiriate.
  • Hulu Plus – acces la cele mai populare emisiuni de televiziune.
  • Amazon Video la Cerere – Permite consumatorilor sa vizioneze mai mult de 75,000 filme sau emisiuni televizate.
  • NHL Gamecenter – Pasionatii de hochey vor fi la curent in permanenta cu profilurile jucatorilor, statistici si scoruri in timp real.
  • NBA Game Live – Fanii NBA pot urmari echipa favorita pe teren sau in afara acestuia prin transmisiile live, statistici, scoruri si programul jocurilor.
  • MLB.TV – Streaming pentru toate jocurile HD la calitate si ofera statistici.

CES-LG-Smart

Magazinul de aplicatii LG contine sute de aplicatii disponibile pentru download. În plus, platforma include un browser web cu ajutorul caruia utilizatorii nu mai sunt obligati sa-si deschida PC-urile atunci cand vor sa navigheze pe internet. Cu aceasta functie, stirile, informatiile si multe alte tipuri de continut pot fi vizualizate direct pe ecranul televizorului. (Browser-ul Web este disponibil doar pe televizoarele LG Smart si LG Smart Media box)

Functia LG Smart Share permite consumatorilor sa faca streaming wireless de pe PC-ul propriu sau de pe alte dispozitive compatibile pentru a viziona continutul preferat direct pe ecranul televizorului. Aceasta functie include si Media Link care ofera informatii suplimentare ce permit continutului sa fie transferat.

Platforma Smart TV de la LG se regaseste in noile televizoare LED, LCD si HDTV precum: LK530, LV3700, LV5500, LW5600, LW6500, LW7700, LW9500, LW9700, PZ750 si PZ950. De asemenea, platforma Smart TV este disponibila si pentru o serie de playere Blu-ray si home theatere LG precum modelele BD650, BD670, BD690, LH336, LHB536 si LHB976. Pentru consumatorii care nu intentioneaza sa achizitioneze un televizor nou dar doresc sa testeze tehnologia Smart TV, LG a introdus Smart TV Media box, un device care ofera oricarui televizor cu intrare HDMI posibilitatea de a accesa o cantitate mare si variata de continut precum filme, sport, programe de televiziune, muzica si aplicatii premium.

HR
HR
Ajouter un commentaire