Electrocasnice

Frigider 3Usi Racire Instant

LG Electronics prezinta la CES 2012 frigiderul cu 3 usi si o capacitate de depozitare de 877 litri. Noul frigider vine echipat cu caracteristici revolutionare, cum ar fi Racirea Instant, pentru care frigiderul a primit Premiul de Inovatie CES 2012. De asemenea, un spatiu generos pentru rafturi si un sistem performant de control al aerului pastreaza alimentele proaspete si sanatoase mai mult timp. Un lider consacrat in domeniul sistemului de inchidere cu 3 usi, LG a imbunatatit, de asemenea, performantele frigiderului in raport cu mediul, acesta respectand standardele Departamentului American de Energie  si folosind cu 20% mai putina energie decat reperele de consum energetic impuse legislativ.

Frigiderul cu 3 usi reprezinta o versiune upgradata a predecesorului sau lansat in 2011, modelul cu aceeasi capacitate, 877 litri. Echipat cu noi caracteristici avangardiste, noul sistem de tip frantuzesc imbunatateste calitatea stocarii alimentelor oferind, in acelasi timp, consumatorilor un confort sporit.

“Suntem incantati, dar cu siguranta deloc surprinsi ca acest model a primit o asemenea apreciere,” a declarat Moon-bum Shin, Vice-presedinte executiv si CEO al companiei LG Electronics Home Appliance. “Frigiderul are o capacitate extraordinara si o gama larga de caracteristici originale. Consumatorii au apreciat ca au posibilitatea de a raci o cutie de bere in Racitorul Instant in doar cateva minute. Suntem, de asemenea, la fel de mandri ca putem oferi o calitate exceptionala in stocarea unor alimente mai proaspete, acces mai usor, un design elegant, dar si ca am reusit, in acelasi timp, sa reducem cosnsumul de energie.”

Capacitate nelimitata si spatiu de depozitare de neegalat
Prin capacitatea de 877 litri, consumatorii au la dispozitie suficient spatiu in noul frigider pentru a depozita peste 190 de litri de lapte doar in compartimentul pentru produse proaspete.  De asemenea, noul model de inchidere permite o mai buna repartizare a spatiului destinat rafturilor. Fata de alte sisteme de inghetare voluminoase si incomode, care ocupa foarte mult spatiu, functia inovativa Slim Space Plus are pozitionat recipientul de producere a ghetii pe interiorul usii, creand mai mult spatiu pentru rafturi si loc pentru un raft superior perfect accesibil. Datorita panelurilor de protectie termica mai subtiri cu 23% decat cele folosite la modelele  anterioare, frigiderul cu 3 usiofera cea mai sigura si eficienta capacitate de protectie termica oferita pana acum de frigiderele LG. Astfel, consumatorii se bucura de o capacitate sporita, dar fara a sacrifica eficienta energetica.

Frigider 3Usi cu BlastChiller

Mai proaspat inseamna mai sanatos
Sistemul LG Smart Cooling Plus pastreaza mancarea mai proaspata si reduce excesul de alimente expirate. Sistemul functioneaza combinand Compresorul Linear LG cu Dual Evaporator si senzorii digitali pentru a ajuta la mentinerea unei temperaturi si a unei umiditati optime. Senzorii digitali monitorizeaza constant climatul interior, in timp ce Dual Evaporator reactioneaza rapid la orice modificari, echilibrand calitatea aerului atunci cand este necesar. Aceste doua sisteme functioneaza in paralel cu sistemul unic LG Multi-Air Flow, un set de ventilatoare plasate strategic si care inconjoara alimentele cu un flux de are proaspat. Mai mult, filtrul de aer proaspat, care include un ventilator destinat unei circulatii constante pentru a recicla aerul filtrat prin frigider, ajuta la dezodorizarea climatului interior.
Functia patentata LG Linear Compressor sta la baza Smart Cooling Plus, respectand standardele ENERGY STAR si folosindu-se de avantajul oferit de sistemul de transmisie directa, unic LG. Acest sistem are o garantie de 10 ani.

O racire mai rapida si mai puternica
Sistemul popular Blast Chiller-Racire Instant raceste bauturile aflate la temperatura camerei in mai putin de 5 minute. Racirea rapida este sustinuta de functiile  Jet Flow si Swirling Structure, care scad temperatura si distribuie aerul racit prin tot frigiderul. Pentru aceasta tehnologie inovativa, LG a castigat premiul Best of Innovations CES 2012.

Functia de confort
Sistemul versatil al frigiderului Four Compartment Crisper ofera acces usor si mai multe modalitati de organizare a fructelor, legumelor si bauturilor in unul dintre cele doua sertare controlate din punct de vedre al umiditatii. Un sertar de capacitate mare – ce se poate extinde la maximum – Glide-N-Serve si un sertar suplimentar asigura o pregatire usoara si rapida in cazul unei petreceri.

Sunt incluse, de asemenea, sistemele Extra-Tall Ice 4 cm & Water Dispensing, o unitate  flexibila detasabila construita pentru a depozita orice de la carafe la halbe.
LG a avut in vedere si congelatorul, transformandu-l intr-un accesoriu comod, prin Smart Pull Handle, o functie simpla si intuitiva de a deschide si inchide congelatorul mult mai usor, un simplul gest de a ridica capacul asigurand accesul complet. Sistemul de compartimentare in 3 etaje pastreaza alimentele organizate si rapid accesibile.

Alaturi de functiile cotidiene, frigiderul foloseste, de asemenea, Smart Diagnosis, o tehnologie comoda de diagnosticare proprie care ajuta serviciul de relatii cu clientii sa identifice rapid si eficient orice problema mecanica potentiala direct la telefon, limitand astfel costul, telefoanele sau vizitele inoportune.

Frigiderul incorporeaza si un numar mare de caracteristici ce asigura un design sofisticat si elegant. Balamalele au fost inteligent camuflate  prin adaugarea de usi tip contur, asigurand un look modern atat la interior cat si la exterior. Designul imbunatatit include un sistem de iluminare reprezentat de leduri interioare, laterale si pentru plafon, personificand astfel eleganta si calitatea pentru care electrocasnicele LG au fost dintotdeauna apreciate si recunoscute.

De asemenea, la CES 2012 sunt prezentate si frigiderele premium de tip door-in-door si modelele cu 4 usi. Frigiderul  door-in-door ofera consumatorilor aceeasi capacitate extraordinara de 877 litri, dar vine echipat cu o functie door-to-door pentru a permite un confort imbunatatit de utilizare a frigiderului.  Modelul cu 4 usi ofera usi separate pentru congelatorul cu 2 compartimente, permitand consumatorilor sa-si aranjeze si sa-si organizeze alimentele mult mai comod si mai ordonat. Rafturile duble permit utilizatorilor sa depoziteze alimentele cel mai des folosite in spatiul superior, iar pe cele folosite mai rar in spatiul inferior.

HR
HR
Ajouter un commentaire