LG lansează la sfârșitul lunii Octombrie o nouă gamă de frigidere, dotate cu tehnologii inovatoare, care vor aduce un plus de confort consumatorilor din România.

Noile frigidere sunt echipate cu tehnologia Total No Frost, care oferă o răcire mai rapidă și o distribuție uniformă a aerului rece pentru a menține mâncarea proaspătă mai mult timp.

Frigiderele din noua gamă sunt mai fiabile și mai eficiente din punct de vedere energetic mulțumită tehnologiei Inverter Linear Compressor de la LG, care dispune de 10 ani garanție.

Tehnologia proprie LG, Inverter Linear Compressor, permite frigiderului să dispună de eficiență sporită în consumul de energie, menținând prospețimea alimentelor pentru mai mult timp, precum și de un nivel redus al zgomotului și o durabilitate superioară.

Sistemele convenționale de răcire asigură o distribuție neuniformă a aerului rece în interiorul frigiderului. Design-ul avansat LG garantează răcire egală a frigiderului. Mulțumită noului sistem Mulți Air Flow, carnea care se află pe raftul de sus va fi la fel de bine răcită ca și legumele de pe raftul de jos. Total No Frost răcește mâncarea caldă mai rapid decât alte frigidere și este mai eficient decât alte sisteme care asigură circularea aerului.

Frigiderele LG dispun de o serie de funcții care sporesc comoditatea în utilizare. Capacul cu grilaj al Moist Balance Crisper îmbunătățește retenția umezelii, prelungind durata în care alimetele pot fi consummate. Aflată în compartimentul principal al frigiderului, zona Fresh 0 este un loc ideal pentru stocarea cărnii și a peștelui, întrucât consumatorii pot accesa aceste produse fără a fi nevoiți să le înghețe și apoi să le dezghețe.

Potrivită perfect pentru bucătării mici, ușa Zero Clearance poate fi deschisă la un unghi de 90 de grade chiar dacă frigiderul este amplasat lângă un perete. În această poziție toate sertarele pot fi complet deschise, facilitând accesul extreme de facil la alimente.

În cele din urmă, atractivul mâner Easy Open face posibilă deschiderea ușii frigiderului cu efort minim. Altă funcție impresionantă este LG Non-Plumbed Ice & Water, care îmbunătățește design-ul clasic al dozatorului de apă și gheață.

Utilizatorii pot să toarne apă într-un recipient, fără a fi nevoiți să instaleze un furtun de apă extern sau să schimbe filtre. Această funcție facilitează accesul familiei la apă și gheață în permanență.

Noile frigidere vor fi găsite în magazinele din România la sfârșitul lunii Octombrie.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire