Events Telefoane Mobile

Va prezentam in urma cu ceva timp parteneriatul LG Optimus 3D – National Geographic. Iata in continuare un prim rezultat al acestui parteneriat: o serie de imagini tematice, realizate cu LG Optimus 3D, de sase dintre cei mai buni fotografi din lume.

  • Steve Winter a avut ca tematica Animale Exotice. Iata ce spune Steve despre fotografiile 3D: “Oamenii vor fi extaziati cand vor vedea fotografiile lor in format 3D. Acesta este cu adevarat urmatorul pas in fotografie.”
  • Justin Guariglia a avut ca tematica Zile obisnuite in Asia: “Este un mod cu totul nou si surprinzator de a vedea fotografiile, surprinzand toate dimensiunile.”
  • Brian Skerry a avut ca tematica Mediul subacvatic: “Mi-a placut la nebunie LG Optimus 3D! Pentru mine ca artist, este o noua modalitate de a crea.”
  • Stephen Alvarez a avut ca tematica Budapesta: “De fapt, cred ca LG Optimus 3D are o camera mai buna decat camera mea obisnuita!”
  • Peter Hutchens a avut ca tematica Momente din New York: “3D-ul are un mare potential. Iti da senzatia ca poti intra intr-o noua lume si poti observa toate elementele care te inconjoara.”
  • Bryan Harvey a avut ca tematica Plaja si familia: “Profunzimea si claritatea imaginilor 3D au fost cu adevarat uimitoare!”

Iata in continuare imaginile de mai sus (le puteti viziona in format 3D cu ajutorul LG Optimus 3D). Pe Facebook.com/LGnews vom prezenta saptamana aceasta toate filmuletele rezultate in urma acestui parteneriat.

YouTube Preview Image
HR
HR
Ajouter un commentaire