Audio-Video Cinema 3D Smart TV Events

Concurs LG Cinemagia

In luna noiembrie, LG Electronics si Grand Cinema Digiplex Baneasa te invita la film si te premiaza cu telefoane si televizoare LG!

Ia-ti biletul la film direct de pe telefonul mobil (folosind aplicatia Cinemagia), scaneaza biletul electronic la checkpoint-ul Cinemagia de la intrarea in cinematograf si esti inscris automat in concurs!

Ce poti castiga?

Saptamanal, prin tragere la sorti, un smartphone LG Optimus L7. Ecranul generos de 4.3”, ultra luminos, asigua mai mult confort în vizualizarea fotografiilor si a filmelor precum si o mai buna lizibilitate atunci cand navighezi pe internet sau pe paginile retelelor sociale. Sistemul de operare Android 4.0, functiile Wi-Fi, NFC, DLNA sustinute de bateria de 1700mAh iti ofera o experienta cu adevarat memorabila. Afla detalii despre LG Optimus L7.

La sfarsitul campaniei, pe 3 decembrie, un televizor LG Cinema 3D Smart TV. Televizorul Smart iti ofera continut 3D si acces la interfata Smart. Un televizor Smart are ochelari 3D confortabili fara baterii, conversie 2D in 3D si are o telecomanda speciala, controlata prin gesturi, care iti ofera mai mult continut si mai mult 3D.

Afla detalii despre concurs pe Cinemagia.ro

HR
HR
Ajouter un commentaire