Audio-Video Uncategorized

 

LG Electronics a prezentat gama TV pentru anul 2015, anunțându-și planul de a se concentra asupra pieței televizoarelor premium prin intermediul gamei SUPER UHD TV. LG SUPER UHD TV, care reprezintă un nivel superior față de gama ULTRA HD TV a companiei, dispune de funcții remarcabile, mai avansate decât cele disponibile pe actuala gamă UHD, prin tehnologiile de afișare de ultimă oră ale companiei.

super uhd logo

Gama de televizoare LG SUPER UHD se remarcă prin calitatea superioară a imaginii și prin rezoluția de top, care oferă o experiență de neuitat. Cu o rezoluție de patru ori mai mare decât Full HD și design premium, gama LG SUPER UHD aduce îmbunătățiri prin tehnologia ColorPrime, ULTRA Luminance, panoul 4K IPS și Prime Mastering Engine.

Poate vă întrebați cum reușește LG Electronics să atingă o SUPER calitate în toate aspectele, calitate neegalată de nici un alt produs UHD al competiției. Vă invităm acum să participați la următorul nivel de divertisment 4K, care reușește să aducă o schimbare de paradigmă în experiența de vizionare, transformând-o într-un moment de neuitat, cu ajutorul tehnologiilor de calitate a imaginii și design de ultimă generație.

Pregătiți-vă pentru următorul pas al evoluției divertismentului 4K

022

ColorPrime by Nano Spectrum

Pe televizoarele LG SUPER UHD TV, culorile prind viață și detaliile sunt scoase în evidență. Tehnologia ColorPrime by Nano Spectrum vă oferă posibilitatea de a descoperi culorile vii ale naturii folosind Wide Color Gamut și de a vă bucura de o gamă largă de culori, gamă nemaiîntâlnită la un LCD convențional. Mai mult de atât, o diferență subtilă a luminozității poate fi acum oferită prin intermediul gamei extinse de expresie a luminozității, cu un raport al contrastului îmbunătățit, prin tehnologia LG ULTRA Luminance.

03 (3)

ULTRA Luminance

Ce altceva poate oferi? Echipat cu panoul LG 4K IPS, LG SUPER UHD TV oferă culori vii din orice unghi, la o rezoluție de 4 ori mai mare decât Full HD. În plus, pentru o imagine digitală îmbunătățită, LG Prime Mastering Engine modifică preferințele televizorului printr-un algoritm propriu, creând o calitate premium a imaginii.

03

Îmbogățiți-vă spațiul cu un design care va tăia respirația

Pe lângă calitatea premium a imaginii, LG SUPER UHD TV oferă un ecran 4K mai mare, dar mult mai subțire, care se integrează în orice spațiu, cu un aspect elegant și luxos. Experiența captivantă este disponibilă datorită design-ului CINEMA SCREEN, care oferă margini extrem de subțiri. Mai mult, suportul Auditorium stand creează o experiență captivantă a sunetului, oferindu-vă sentimentul că vă aflați într-o sală auditorium.

05

ULTRA Slim

În special, modelul LG SUPER UHD TV UF9500 are un design UltraSlim, de 8.5mm, într-o industrie în care competitorii prezintă modele cu design de 40 sau 50mm.

05

HR
HR

Comentariile sunt inchise.