Audio-Video

 

În timp ce multe companii au prezentat recent cele mai noi platforme și dispozitive, platforma Smart TV care s-a bucurat de cele mai pozitive reacții a fost platforma Smart TV LG webOS 2.0, recent actualizată.
De când LG Electronics a început “Să facă televizorul simplu din nou”, prin intermediul webOS, în 2014, televizoarele LG Smart echipate cu sistemul webOS au înregistrat 5 milioane de unităţi vândute în opt luni, la nivel global. Acum, platforma îmbunătățită webOS 2.0, pentru televizoare Smart, oferă o experienţă de utilizare și mai simplă, punând accent pe trei funcții importante: Conectare ușoară, Comutare rapidă şi Descoperire simplă – ca tu să te poţi conecta cu ușurință, să poţi accesa totul într-o clipită și să descoperi posibilităţi infinite exact de unde te afli.

Conectează-te cu ușurință la televizorul tău Smart de la început până la sfârşit

Televizorul LG webOS a fost proiectat pentru a te ajuta cu toate aspectele experienţei tale de vizionare, de la setup-ul iniţial, până la conectarea dispozitivelor exterioare. Cu ajutorul asistenței oferite de către Bean Bird, nu a fost niciodată mai uşor şi mai rapid să instalezi televizorul Smart. Pur și simplu conectează televizorul, iar simpaticul Bean Bird te va ghida prin procesul de instalare.

 

011 (1)

Datorită procesului de instalare oferit de către Bean Bird, poţi să îţi ajustezi oricând preferințele prin meniul Quick Setting. Mai mult, poţi să accesezi instant şi să navighezi cu ușurință prin conţinutul tău preferat în cadrul hub-ului de divertisment Smart Share. Găseşte noi modalităţi de a transmite conținut de pe dispozitivele tale smart pe marele ecran pentru a te bucura împreună cu prietenii şi familia. Pentru o şi mai simplă conexiune, funcția Input Assist a fost îmbunătăţită cu Input Picker care permite nu numai recunoaşterea imediată a dispozitivelor conectate, dar și afişarea listei de input fără întreruperea programului vizionat.

Comută cu ușurință între aplicaţii şi servicii pentru o experienţă de vizionare neîntreruptă

Spre deosebire de alte sisteme Smart TV care necesită o multitudine de pagini pentru a afişa tot conţinutul, sistemul LG webOS tratează şi afişează toate sursele de conţinut în mod egal. Interfaţa perfect simplă îţi permite să comuți între aplicaţii, transmisii, servicii VOD sau dispozitive periferice conectate fără a fi nevoit să navighezi mai întâi într-un ecran home.

021

În plus, în 2015, webOS 2.0 a îmbunătăţit My Channel pentru a putea salva canalele favorite direct în Launcher, unde vor fi mult mai accesibile. Secțiunea My Apps din partea dreapta a Launcher-ului, în care se regăsesc aplicaţiile instalate, poate fi aranjată în funcţie de preferinţele tale prin drag and drop, la fel de simplu ca pe un computer. În partea stânga se află secțiunea Recent, în cadrul căreia este afișat conținutul recent vizionat, pe care îl poţi accesa şi relua de unde ai rămas.

Găseşte cu ușurință ceea ce vrei să vizionezi şi bucură-te! 

Căutarea ta pentru conţinut nou şi interesant a luat sfârşit. Cu noul layout LG şi colorata bară Launcher, poţi descoperi cu uşurință conţinut nou datorită noului LG webOS 2.0.

LG Content Store, magazinul pentru programe TV, îţi oferă tot ce e mai bun în ceea ce privește divertismentul, inclusiv VOD, conţinut 3D şi aplicaţii, recomandate pe baza popularităţii lor, toate într-un singur loc.

 

031

În cadrul noii platforme Smart TV LG webOS 2.0, experienţa generală de utilizare a fost simplificată, devenind mult mai intuitivă. Oferind o multitudine de îmbunătăţiri şi funcții remarcabile, platforma dispune de o gamă largă de opţiuni de vizualizare, care pun această platformă pe primul loc în comparație cu sistemele oferite de către competitori.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.