Telefoane Mobile

YouTube Preview Image

In cadru IFA 2010, LG Electronics a prezentat o imensa proiectie 3D pe fatada unei cladiri din Kulturbrauerei, centrul cultural al Berlinului, pentru a introduce intr-un mod inedit noile terminale inteligente din seria LG Optimus (prezente pe piata din Romania prin telefonul LG GT540, disponibil in oferta Orange, avand pret de la 149 euro).

Fatada a reprezentat un punct de atractie incredibil pentru oamenii care s-au perindat prin piata si au fost inconjurati de spectacolul artistic 3D proiectat pe un ecran imens de 23 m pe 21 m.

Avand ca start o numerotare inversa afisata pe un ceas gigantic si o urare de bun venit de la „Android”, prezentarea LG a transportat spectatorii intr-o calatorie impresionanta 3D care a inclus, printre altele, balene, patinatori, caracatite imense si vegetatie de jungla. Cele 15 minute de spectacol s-au finalizat cu un sfat: “Optimizati-va viata”, ce va fi sloganul oficial al campaniei de marketing pentru noua serie de telefoane Optimus.

Finalul a fost triumfal, audienta devenind personajul principal. A fost o experienta uimitor de interactiva pentru ca toti participantii care si-au facut poze cu telefoanele oferite de LG si-au putut vedea pozele pe imensa fatada.

Spectacolul 3D organizat de LG a fost prezentat de 4 ori intre orele 20:30 si 22:00

“Anul acesta la IFA am vrut sa facem ceva indraznet si cred ca am reusit”, a declarat Dr. Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei Mobile communication a LG Electronics “Seria Optimus beneficiaza de cea mai mare campanie de lansare din istoria diviziei de terminale mobile a companiei, iar startul campaniei pe care l-am dat aici, in cadrul celui mai mare targ european de produse electronice si electrocasnice, a fost cea mai potrivita decizie.”

GT540_Primus

Anuntata pentru prima data in luna iulie, seria LG Optimus este gama LG de telefoane inteligente si dispozitive ce incorporeaza cele mai avansate tehnologii din domeniul comunicatiilor mobile. Optimus, care inseamna “cel mai bun” in latina, va include dispozitive atat clasice cat si premium, dar care vor oferi beneficii adaptate necesitatilor unice ale consumatorilor. LG va introduce 10 dispozitive noi din seria Optimus, in intreaga lume, pana la finalul anului. Aflati detalii despre telefonul LG GT540, disponibil in Romania.

HR
HR
Ajouter un commentaire