După cum bine știți deja, primul televizor ULTRA HD din lume, modelul LG 84LM9600 a fost lăudat pentru inovația pe care o aduce clienților și pentru că marchează începutul unei noi ere a televizoarelor Ultra HD.

Urmând îndeaproape succesul modelului LA9800 de 84 inci, versiunea îmbunătățită a modelului LM9600 de anul trecut, LG își extinde linia de produse pentru a întâmpina cererea în creștere a clienților pentru un preț și o mărime variată pentru televizoarele ULTRA HD.

Suntem încântați să vă prezentăm noii membri ai familiei ULTRA HD TV: modelul premium de 65/55 inci (LA9700) și modelul standard de 65/55 de inci (LA9650), pe care le puteți găsi acum în toate magazinele mari de electronice și electrocasnice. Ambele modele sunt dotate cu ULTRA HD 8.3 M Pixeli, IPS Panel, Motor Tru-ULTRA HD, CINEMA 3D și Magic Remote. Să aruncăm o privire mai atentă.

         Premium: 66/55LA9700
01-1

         Standard: 66/55LA9650
01-2

 

 

 

 

 

 

 

 

Noile modele de 65/55-inci – ULTRA CLARITATE & ULTRA REALITATE

Pentru a nu exclude niciun consumator din această epocă high-definition, LG nu numai că și-a diversificat linia de produse Ultra HD TV în premium și standard, dar a adăugat varietate și în mărimea ecranelor și chiar a îmbunătățit calitatea imaginii prezentată inițial de celebrul televizor Ultra HD de 84 de inci.

Având o rezoluție de patru ori mai mare decât a unui Full HD obișnuit, noile modele LG ULTRA HD TV de 65/55 inci (3,840 x 2,160) oferă imagini vii și claritate ca în viața de zi cu zi.

Mai mult, ambele modele LA9650 și LA9700 sunt dotate cu un decodor HEVC (High Efficiency Video Coding) – primul din industrie care permite conținutului Ultra HD să fie redat direct de pe un stick USB. Datorită motorului LG Tru-ULTRA HD, aceste televizoare pot aduce orice tip de conținut aproape de calitatea Ultra HD, astfel încât pot oferi imagini Ultra HD foarte clare, fără a păta sau încețoșa conținutul. Cu panourile avansate IPS, noile televizoare oferă o expresie a culorii foarte exactă, care se întinde pe un unghi de vizualizare de 178 de grade. În plus, este echipat cu tehnologia semnătură LG Cinema 3D, cunoscută pentru confortul vizual pe care îl oferă.

Desigur, de lângă designul care are ca scop o experiență optimă de vizionare, nu lipsesc nici caracteristicile ce țin de tehnologia Smart TV optimizată de LG. Atât modelul LA9650 cât și modelul LA9700 include platforma intuitivă Smart TV completată de instrumentul Magic Remote, cu sistem de recunoaștere vocală și alte capacități care o fac incredibil de ușor de folosit. Dintre acelea, putem enumera tehnologia NFC pentru conectarea cu un alt dispozitiv, WiDi, MiracastTM   și așa mai departe.

Așadar, singura întrebare la care mai avem nevoie de un răspuns este: Care este modelul potrivit pentru tine? Versiunea premium La9700 sau versiunea standard LA 9650?

Cui i se potrivește versiunea Premium?

022

Modelul Premium 65/55 LA9700 este o alegere potrivită pentru entuziaștii entertainment-ului și a designului, care nu fac compromisuri atunci când vine vorba de calitatea imaginii și a sunetului. Acesta ar fi un obiect esențial al mediului de acasă nu doar datorită gamei variate de entertainment pe care o oferă (Cinema 3D, Smart TV), dar și pentru că se încadrează perfect în orice sufragerie.  Datorită sistemului de iluminare NANO FULL LED, contrastul este îmbunătățit, ca și luminozitate și consistență a culorilor, în timp ce difuzorul glisant de 4.1 canale îmbunătățește nu doar suplețea designulului TV-ului ci și calitatea sunetului.

032

Cui i se potrivește versiunea Standard?

042

Versiunea Standard 65/55 LA9650 se potrivește mai bine utilizatorilor care își doresc o experiență superbă de vizualizare fără a-și sparge economiile. De exemplu, un director de film aspirant poate revizui în detaliu fiecare minut al muncii sale cu acest produs de înaltă calitate, dar rentabil ca preț.

Modelul Standard 65/55 LA9650 oferă un difuzor frontal de 2.1 canale, ce oferă sunet vibrant și o experiență de vizionare realistă.

051

După revizuirea noilor membri ai familiei LG ULTRA HD TV, suntem din ce în ce mai entuziaști de gama variată de produse din noua generație de televizoare. Acum știi ce e posibil cu LG, noi și noi produse adaptate stilurilor variate de viață a consumatorilor.  Acum poți da o fugă la cel mai apropiat magazin să testezi și tu noile modele de 65/55 inci LG ULTRA HD TV.

 

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire