Audio-Video

Aflați în plină eră digitală, a devenit un obicei pentru utilizatori ca, înainte de a achiziționa un produs, să verifice o multitudine de surse, în mare parte independente și cât mai credibile. Până la urmă, este greu să iei o decizie, atunci când cinci produse sunt promovate ca „singura alegere” sau “cea mai bună alegere”, nu? Tocmai de aceea recenziile specialiștilor în domeniu reprezintă un ajutor bine-venit atunci când ne confruntăm cu astfel de dileme.

Recent, LG a introdus pe piața de profil noile televizoare Ultra HD, performanțele acestora fiind lăudate în recenziile experților, care nu au întârziat să apară, la scurt timp după lansare. Veți regăsi câteva dintre acestea în cele ce urmează. Lectură plăcută!

Best of Innovations 2013 – Categoria Display Video la CES 2013

“Modelul 84LM9600 este cel mai mare televizor 3D Ultra Definition(UD) din întreaga lume, divertismentul luând cu totul altă formă și rezoluție, datorită alăturării tehnologiei CINEMA 3D cu funcțiile unui Smart TV.”

Nota 8 din 10 la Digital Trends

“Pe scurt: densitatea mărită a pixelilor face imaginile de pe ecran să pară mai reale decât orice emisiune televizată. De exemplu, montajele și scenele filmate la Marea Mediterană, cu acel albastru strălucitor, arătau atât de convingător, încât îți venea pur și simplu să sari în apă. Până și stelele nu mai erau un amestec confuz de pete albe, ci punctulețe mici de lumină. ”

O recenzie extraordinară, din partea HDTV Solutions

“Calitatea imaginii televizorului LG Ultra HD TV reprezintă o evoluție clară de la rezoluția 1080p HDTV, diferența între formatul FullHD și cel 4K fiind cel puțin senzațională. Până și un film în format Blu-ray nu are nimic de spus în fața rezoluției 4K.”

“Excelent” – AVForums

“Avem de-a face cu o platformă Smart TV, 2 telecomenzi, jocuri, Wi-Fi integrat, meniuri foarte bine gândite, într-un pachet care justifică perfect prețul. Ecranul este imens, dar are o margine ce măsoară doar 3cm în partea superioară, 2.5 cm pe părți si 4 cm în partea inferioară. Întregul ansamblu are o grosime de 4 cm, lucru remarcabil de altfel, dacă luăm în calcul dimensiunea ecranului și tehnologia din interiorul acestui televizor.„

Nota 8 din 10 – M3

“Credem că este o experiență unică, foarte apropiată de cea a unui cinematograf 3D. Nu am reușit să decidem dacă este datorită tehnologiei LG sau ecranului imens.”

Notat cu 5 stele – HiFi Test

“LG a introdus cu succes pe piață un televizor absolut superior, din toate punctele de vedere.”

Notat cu 4.2 stele – CNET Asia(Singapore)

“Claritate superbă 4K; imagini 3D strălucitoare și un excelent upscaling videoș sound extrem de puternic; un sistem Smart TV extrem de competent.”

Notat cu “High-End” Badge  – Watt (Norvegia)

“Alături de conținutul 4K, sentimentul pe care îl ai în fața acestui televizor este indescriptibil.  Nivelul de detaliu si claritatea imaginilor nu pot fi explicate în cuvinte, pur și simplu!

HR
HR
Ajouter un commentaire