Telefoane Mobile

Capcom-LGElectronics

LG Electronics a incheiat un acord exclusiv cu legendara companie dezvoltatoare de jocuri CAPCOM, cunoscuta pentru crearea unor francize in valoare de zeci de milioane de euro. Acordul presupune exclusivitatea LG absoluta, timp de 3 luni, asupra jocului Street Fighter IV, joc ce va rula pe primul smartphone LG HD cu platforma Android.

Seria Street Fighter a debutat in anul 1987, in prezent totalizand jocuri pe milioane de console si jocuri arcade din intreaga lume. Street Fighter nu a fost niciodata livrat pe platforma Android. Street Figher IV va debuta in mediul Android in al 4-lea trimestru, pe site-ul LG global.

YouTube Preview Image

Inca din 1987, jocul Street Fighter a atras, datorita scenelor pline de actiune, o baza solida de fani loiali. Aproape 30 de milioane de jocuri au fost vandute din 1987 pana in prezent, acest lucru facand Street Fighter una dintre cele mai profitabile francize din istorie, intrand in Cartea Recordurilor in anul 2008. Street Fighter a produs si un film de actiune, cateva productii de animatie, benzi desenate si chiar un cantec.

HR
HR
Ajouter un commentaire