Audio-Video Events

LG-Cinema3D-Megan-Fox

Ce merge mana-n mana cu tehnologia 3D LG Film Pattern Retarder? Un eveniment de amploare organizat la Ferrari World, tocmai in Abu Dhabi :)

Peste 3500 de persoane au participat la lansarea tehnologiei Film Pattern Retarder (FPR) pe piata din Orientul Mijlociu. Evenimentul inaugurat de catre Megan Fox a fost un adevarat succes si festin vizual totodata, datorita caracteristicilor unice ale tehnologiei CINEMA 3D, printre care amintim unghiurile mari de vizionare, aplicatiile online LG precum si functiile Smart TV ale televizoarelor din aceasta gama, care permit sharingul de continut intre televizor si alte dispozitive digitale.

CINEMA 3D va transforma necesitatile fiecarui utilizator deoarece, pe termen lung, CINEMA 3D va deveni un standard in ceea ce priveste televizoarele 3D. Desi este putin devreme ca sa ma pronunt, sunt de parere ca vom avea niste dovezi concludente in aproximativ 6 luni. Clientii care au achizitionat televizoare din gama CINEMA 3D sunt extrem de multumiti de achizitie si transmit acest lucru mai departe prietenilor si apropiatilor. Asa incep toate miscarile de amploare” a declarat Kyung-hoon Byun, Vicepresedintele LG Electronics Home Entertainment Company.

Aflati detalii suplimentare despre tehnologia LG Cinema 3D.

HR
HR
Ajouter un commentaire