Electrocasnice Events

Saptamana trecuta a avut loc, in Fratelli Lounge Bucuresti, evenimentul de lansare a noii game de masini de spalat LG cu tehnologie DirectDrive, ocazie cu care LG Electronics Romania a anuntat  colaborarea , cu renumita jurnalista Andreea Marin Banica.

Cum a decurs evenimentul de lansare?

La intrarea in locatie, participantii au fost invitati sa lase la intrare, in mod simbolic, obiceiurile la care vor sa renunte, pe care sa le insemneze pe tricouri albe, cu markerul.

Atmosfera a fost destinsa, jurnalistii au putut sa afle detalii despre inovatiile aduse de tehnlogia de spalare Direct Drive: capacitate mare de spalare, silentiozitate, lipsa vibratiilor si mai ales grija fata de mediu.

Andreea Marin a discutat despre campania in care a fost implicata, despre relevanta produsului pentru piata din Romania, dezvaluind si cateva secrete de la sedinta  photo

“Imi place sa simt ca oamenii stiu sa se bucure impreuna cu cei din jur de toate lucrurile bune ce li se ofera in viata si eu cred ca intotdeauna trebuie sa ne facem putin timp pentru astfel de momente. Colaborarea cu LG ma onoreaza si sper ca impreuna vom reusi sa oferim consumatorilor romani confortul de care au nevoie zilnic, intr-un mod elegant”, a afirmat Andreea Marin Banica.

In final, participantii au fost invitati sa scrii impresii despre masina de spalat, mesaje pe care le veti regasi pe siteul campaniei, in sectiunea GuestBook

Poze de la eveniment sunt disponibile in albumul special creat pe Facebook – Lgnews

HR
HR
Ajouter un commentaire