Events

Este vremea sarbatorilor! Craciun implinit!

Events | 25 December 2010Comments Off

Craciun Fericit!

Recunoastem: am avut un an plin. :) An ce a debutat cu multe premii si lansari de produse & tehnologii inovatoare: primele televizoare 3D Full LED, dar si tehnologia Magic Motion, televizoarele OLED, primul BluRay 3D, monitoarele de retea, masinile de spalat cu sistem DirectDrive, primul telefon LG cu Android (si campania aferenta, LGAndroid), primul telefon LG cu Windows Phone 7

Am continuat parteneriatul / colaborarea cu vedete de inalta clasa, atat la nivel national (Tudor Chirila, Tudor Giurgiu si Virgil Iantu in campania LGinfinia.ro, Andreea Marin Banica in campania DirectDrive, Loredana Groza in campania LG 3D TV), cat si la nivel international (Eva Longoria, Sarah Chang, Sebastian Vettel, Ennio Morricone, Alain Mikli).

Calitatea si inovatia produselor au fost recunoscute prin numeroase premii si topuri, iar prezenta in online-ul romanesc nu a fost mai prejos: am obtinut premii in cadrul celor mai importante festivaluri de profil (Webstock, RoBlogFest si Internetics) si am fost nominalizati printre cele mai importante branduri in social media.

Nu in ultimul rand, am sprijinit actiuni umanitare si cauza eco.

Urmeaza un 2011 care va debuta in forta pe 6 ianuarie, la CES 2011 (Las Vegas). Noi tehnologii, noi produse si multe alte noutati veti descoperi pe blogul nostru (dar si pe Facebook si Twitter).


Dar indeajuns cu ce a fost si ce va fi, important ce este: Craciunul! Va dorim o Sarbatoare cu voie buna si sanatate, alaturi de cei dragi. Si va mai dorim ceva: ca spiritul Craciunului sa va insoteasca pe tot parcursul anului viitor! Pentru ca Life’s Good – si asa trebuie sa ramana! ;) Sarbatori Fericite!

sursa poza: Flickr, Loentje

HR
HR
Ajouter un commentaire