Electrocasnice Events

Loredana-Groza-1

La sfarsitul lunii trecute anuntam un parteneriat in premiera: primul concert 3D, al Loredanei Groza, prezentat de LG Electronics Romania. Dupa concert, i-am adresat Loredanei o serie de intrebari; raspunsurile le veti regasi in continuare:

Loredana, cum apreciezi ca este sustinut divertismentul de inovatiile tehnologice?

Loredana Groza: Cred ca divertismentul a fost si este mana in mana cu inovatiile tehnologice si s-a folosit de asta pentru a putea sa castige un public cat mai fidel si cat mai mare.

2. Esti primul artist roman care realizeaza un concert in format 3D. Ce te-a determinat sa realizezi acest concert? Povesteste-ne cateva intamplari din timpul filmarilor. :)
Loredana Groza: Am dorit ca fanii mei sa aiba o experinta unica, sa poata sa fie cat mai aproape de mine, chiar in mijlocul actiunii; si cred ca 3D-ul iti deschide o alta viziune asupra muzicii si asupra contactului, daca vrei direct si virtual in acelasi timp, cu artistul.
A fost o zi extrem de intensa pentru ca totul s-a filmat de foarte devreme dimineata si pana tarziu in noapte, am avut o echipa care a muncit pana la epuizare, regizorul si operatorul (Manu Kadosh, asistat de Dragos Buliga). Nu prea am avut timp de intamplari amuzante pentru ca am fost foarte concentrati sa terminam totul intr-o zi, mai ales datorita faptului ca am filmat cu o camera prototip, prima camera 3D full HD din lume si singura din Europa la acea vreme, pe care am poreclito-o Wall-E pentru ca semana cu celebrul personaj.

Loredana-Groza-2

3. Apropo de premiere: cat de mult conteaza exclusivitatea si premiera in show-biz?

Loredana Groza: Cred ca e superb si onorant sa fii deschizator de drumuri si sa stabilesti recorduri!

4. Pe Facebook ai unul dintre cele mai active conturi ale unei vedete. Cat de importanta este pentru o vedeta comunicarea online?

Loredana-Groza-Facebook

Loredana Groza: Este din ce in ce mai important pentru ca online-ul compenseaza distante, compenseaza multe lucruri la care acum cativa ani nici nu ne puteam gandi macar. El face ca mesajul unui artist sa ajunga direct la fanii sai, fara intermediari si fara alte interpretari.

Album-Iubiland

Concertul filmat 3D este disponibil exclusiv la achizitionarea unui televizor LG cu tehnologie 3D. Albumul audio este disponibil in magazinele de specialitate.

5. Esti un fan al contentului 3D? Crezi ca vor in viitorul apropiat vom asista la un val de continut local 3D, in special in zona show-biz ului?
Loredana Groza: Cu siguranta, traim intr-o lume care isi doreste din ce in ce mai mult sa descopere noi dimensiuni si sa vada lucrurile din cat mai multe unghiuri. Hollywood-ul este deja intrat de mult in productia filmelor 3D care se bucura de mult mai mare succes decat filmele in format obisnuit. Si am inteles ca si nunta Printului William cu sotia lui Kate va fi filmata tot in 3D, deci un regal sa fii acolo, in mijlocul actiunii.

HR
HR
Ajouter un commentaire