Events Telefoane Mobile

Ennio-Morricone

Este considerat a fi unul dintre cei mai prolifici si influenti compozitori de muzica de film din lume. A semnat coloane sonore in peste 500 de filme, printre care A Fistful of Dollars, For a Few Dollars More, The Good, the Bad and the Ugly, Once Upon a Time in the West, The Untouchables, Nuovo Cinema Paradiso, Legenda lui 1900, Malena.

Ennio Morricone, castigator al doua premii Grammy, doua Globuri de Aur si de cinci ori nominalizat la Oscar, colaboreaza in premiera cu LG, pentru a dezvolta o colectie de muzica si ringtones pentru smartphone-urile LG. Colectia va include piese precum Cinema Paradiso, The Mission si Love Affair, precum si diferite ringtone-uri sau piese compuse in exclusivitate pentru LG.

Pentru a fi siguri ca muzica lui Morricone este ascultata asa cum se cuvine, inginerii de sunet LG au imbunatatit performantele audio ale ultimelor modele de telefoane iesite pe piata. Astfel, muzica in exclusivitate va fi preincarcata pe smartphone-urile LG incepand cu LG Optimus 2X, care va fi lansat in Europa in ianuarie 2011. Utilizatorii de smartphones LG vor putea asculta 25 de piese ale lui Morricone, din care 15 sunt ringtoneuri exclusive.

Mai mult, pe langa cele 25 de ringtone-uri si piese, LG va dezvolta un numar de aplicatii ce vor contine imagini sau clipuri video cu Ennio Morricone, care vor putea fi descarcate ulterior de pe LG Application Store in 2011. Parteneriatul cu Ennio Morricone face parte din seria de evenimente LG Mobile Signature Sound Series, care a pornit in 2006, odata cu suedezii de la The Real Group.

HR
HR
Ajouter un commentaire