Electrocasnice Uncategorized

 

Într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii, ne dorim să avem un upgrade la cele 24 de ore ale zilei pentru a rezolva toate provocările cotidiene.

LG este compania cu tradiţie în a face viaţa consumatorilor săi mai frumoasă şi mai simplă.

De aceea, electrocasnicele LG, pe lângă perfomante şi fiabile sunt smart şi uşor de utilizat.

Gama de frigidere LG, dotate cu tehnologii inovatoare, aduce un plus de confort consumatorilor din România.

Noile frigidere sunt echipate cu tehnologia Total No Frost, care oferă o răcire mai rapidă ăi o distribuţie uniformă a aerului rece pentru a menţine mâncarea proaspată  mai mult timp.
Frigiderele din noua gamă sunt mai fiabile şi mai eficiente din punct de vedere energetic mulţumită tehnologiei Inverter Linear Compressor de la LG, care dispune de 10 ani garanţie.

Tehnologia proprie LG, Inverter Linear Compressor, permite frigiderului să dispună de eficienţă sporită în consumul de energie, menţinând prospeţimea alimentelor pentru mai mult timp, precum şi de un nivel redus al zgomotului şi o durabilitate superioară.

 

9

 

Sistemele convenţionale de răcire asigură o distribuţie neuniformă a aerului rece în interiorul frigiderului. Design-ul avansat LG garantează răcire egală a  frigiderului. Mulţumită noului sistem Multi Air Flow, carnea care se află pe raftul de sus va fi la fel de bine răcită ca şi legumele de pe raftul de jos. Total No Frost răceşte mâncarea caldă mai rapid decât alte frigidere ăi este mai eficient decât alte sisteme care asigură circularea  aerului.

Frigiderele  LG dispun de o serie de funcţii care sporesc comoditatea în utilizare. Capacul cu grilaj al Moist Balance Crisper îmbunatateste retenţia umezelii, prelungind durata în care alimetele pot fi consumate. Aflată în compartimentul principal al frigiderului, zona Fresh 0 este un loc ideal pentru stocarea carnii şi a peştelui, întrucât consumatorii pot accesa aceste produse fara a fi nevoiti să le îngheţe şi apoi să le dezgheţe.

Tehnologia LG 6 motion Direct Drive aduce inovaţia LG în căminul consumatorilor pentru o spălare eficientă chiar şi pentru murdăria greu de îndepărtat datorită controlului puterii de centrifugare şi a mişcărilor. Spre deosebire de maşinile de spălat convenţionale, care dispun de o singură mişcare centrifugală, modele de maşini de spălat LG cu tehnologia 6 Motion dispun de 6 mișcări specifice: rotire, urcare-coborâre, amestecare, legănare, filtrare, rostogolire.

 

10

 

Datorită celor 6 mişcări, maşinile de spălat LG asigură o performanţă crescută de spălare şi asigură un proces de curăţare pentru o varietate de nevoi precum: spălare normală, anti-şifonare, spălare uniformă, spălare delicată, spalare fără detergent şi spălare silenţioasă. Maşini de spălat LG dispun de programe speciale pentru orice tip de ţesătură cu rolul de a reduce considerabil uzura şi şifonarea acestora în procesul de curăţare.

Eficienţa energetică sporită a maşinilor de spălat LG se datorează, în primul rând, folosirii sistemului Direct Drive, un  motor performant, cu 10 ani garanţie, care nu foloseşte curea, pârghie sau perii.

Nu în ultimul rând, eficienţa energetică maximă se datorează şi încărcării variabile, prin care maşina îşi dozează singură cantitatea de apă pe care o foloseşte, în funcţie de cantitatea de rufe. De exemplu, maşinile de spălat convenţionale fără detectarea cantităţii de rufe încărcate, cu o capacitate de 5 kg, consumă 45 litri de apă la un ciclu complet de spalare ( bumbac, 60°C), indiferent de cantitatea de rufe existentă, în timp ce maşina de spălat LG îşi reduce consumul de apă corespunzător cantităţii de rufe.

Maşinile de spălat convenţionale care funcţionează pe baza de motor cu perie produc foarte mult zgomot de frecare, de multe ori peria şi cureaua de transmisie uzându-se, necesită o înlocuire prematură. Pe lângă zgomotul produs de ansamblul mecanic, axa de rotaţie a tamburului şi axa centrală a maşinii nu coincid, ducând la instabilitate structurală şi la o echilibrare ineficientă.

Mașinile de spălat LG au fost proiectate pentru a beneficia de stabilitate mare şi vibraţii minime prin intermediul tehnologiei LG Inverter Direct Drive, motorul fiind ataşat direct pe centrul tamburului. Beneficiile aduse de această tehnologie sunt caracterizate de durabilitatea mai mare a pieselor, capacitatea ridicată (de până la 12kg) a tamburului, economisirea de energie prin eficienţa amplasării motorului şi un nivel redus de zgomot şi vibraţii.

Ştim că orice client doreşte un  produs electrocasnic perfomant, eficient, care să-i facă  viaţa mai uşoară.

Inovaţia LG, sistemul de detectare simplu şi rapid al eventualelor defecţiuni,  Smart Diagnosis ™

permite echipamentelor electrocasnice să “vorbească” direct cu un specialist via Call Center.

Una dintre întrebările frecvente ale unui client înainte de a achiziţiona un produs electrocasnic este: “Cât de des va trebui să apelez la departamentul  service?” LG vine în sprijinul clienţilor cu tehnologia Smart Diagnosis™.  Pentru că ştim cât de neplăcut este când cineva se grăbeşte şi este nevoit  să sune la service, să aştepte  până vine tehnicianul să constate, să repare. Toate astea înseamnă consum de timp, energie şi bani.

Atunci când consumatorii au întrebări sau îngrijorări faţă de modul în care maşina lor de spălat funcţionează, sunt doar la un telefon distanţă de un răspuns avizat. Identificarea defecţiunii se poate face în două feluri, fie prin folosirea unei aplicaţii pentru smartphone, fie prin folosirea unui telefon obişnuit.

În multe cazuri, această tehnologie va elimina necesitatea unui apel către service, ajutând consumatorii să economisească timp şi bani.

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.