Events

Marele premiu consta intr-un cec de 100,000 USD si o sansa de a aparea in Cartea Recordurilor

LG Electronics (LG) a anuntat oficial in cursul zilei de 7 iulie, la Seul, deschiderea LG MOBILE WORLDCUP 2010, cea mai mare competitie din lume care sarbatoreste cultura gadgeturilor si a telefoniei mobile, eveniment care va avea ca final un turneu international in New York, turneu ce va premia cel mai rapid scriitor de SMS-uri din lume.

1

Participanti din peste 20 de tari vor concura pentru sansa de a fi finalisti in Campionatul Mondial care se va desfasura in ianuarie. Echipele care vor castiga in tarile de origine vor castiga o calatorie pana la New York si vor concura cu cei mai buni “texteri” pentru marele premiu de 100,000 USD. In plus, cel mai rapid scriitor de SMS-uri din competitie va avea o sansa la doborarea recordului de anul trecut, record stabilit de catre Pedro Matias din Portugalia, care a reusit sa scrie un mesaj de 264 de caractere in doar 2 minute.

A treia editie a LG MOBILE WORLDCUP continua intr-o nota optimista succesul editiei din 2009, avand concurenti din peste 20 de tari, comparativ cu anul precedent, cand in concurs s-au inscris doar 13 tari. Iata cateva din tarile participante in acest an: Argentina, Australia, Brazilia, Columbia, India, Indonezia, Italia, Japonia, Korea, Maroc, Portugalia, Singapore, Africa de Sud, Filipine, Statele Unite, Venezuela si Vietnam.

2

LG MOBILE WORLDCUP 2010 va schimba putin atmosfera in acest an si va introduce anumite elemente noi in competitie. De exemplu, jocul SMS video care a fost prezentat la Campionatul Mondial de anul trecut va fi introdus in calificarile nationale. De asemenea, LG a decis introducerea LG Text Ed in programul editiei din acest an. LG Text Ed este un program care isi propune sa ajute tinerii in a nu trimite SMS-uri cu continut vulgar si  evitarea trimiterii de mesaje scrise in timp ce conduc. Ambele evenimente on-site  si online vor fi utilizate pentru a convinge tinerii ca trebuie sa isi asume responsabilitatea actiunilor si a comportamentului, atunci cand folosesc telefonul mobil pentru a comunica.

“Prima editie a LG MOBILE WORLDCUP a fost doar un semnal de alarma in ceea ce priveste cultura telefoanelor mobile, si cat de divers a devenit acest fenomen de-a lungul anilor,” a spus Dr. Skott Ahn, Presedintele General al LG Electronics Mobile Communications Company. “Scopul nostru in aceasta competitie internationala  este de a demonstra cat de omogene sunt generatiile de acum cu tot ceea ce inseamna continut digital si cum tehnologia poate sa uneasca cei mai diversi oameni, in loc de a-i indeparta.”

Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul oficial al LG MOBILE WORLDCUP 2010  http://www.lgmobileworldcup.com.

HR
HR
Ajouter un commentaire