Dragi Parteneri,

24 October 2013Comments Off

 

Luna octombrie a fost una a marilor lansări pe piaţa din România a mai multor produse mult aşteptate care încorporează tehnologia inovatoare LG. Performanţa, designul de exceptie şi cele mai noi tehnologii se îmbină cu succes în noile produse care au un singur scop: să facă viaţa consumatorilor români mai frumoasă.

Octombrie a fost luna  lansării de succes a smartphone-ului G2 , cel mai nou smartphone al companiei , care deschide noua serie “G” pentru segmentul premium.

G2 reprezintă angajamentul LG de a oferi mai multe inovații centrate pe consumator. Având la bază rezultatele cercetării LG asupra stilului de viaţă şi comportamentului consumatorilor, noul G2 aduce mai multe beneficii de utilizare, precum un design ergonomic, funcţii practice şi o experienţă de utilizare intuitivă.

 Inovaţia prin tehnologie rezonează cu adevărat cu utilizatorii de smartphone, G2 fiind  cel mai interesant şi ambiţios telefon din istoria companiei noastre.

Mult așteptata tabletă LG G Pad 8.3 va fi lansată în curând în România. Tableta este prima de mărimea sa care oferă display Full HD și este cea mai recentă și inovatoare adiție la seria de produse mobile premium LG. Tableta G Pad 8.3 a fost dezvăluită în cadrul evenimentului IFA 2013 care a avut loc în luna septembrie, în Berlin și a primit laude pentru designul inteligent și pentru tehnologia de top integrată. În ciuda display-ului mare și a bateriei de 4600 mAh.

G Pad 8.3 poate fi ținută într-o singură mână, iar la cele 338g ale sale este la fel de ușoară ca un ziar.

LG Electronics prezintă şi noul model LG SoundPlate™ ( LAP340),  un sistem de  boxe joase, care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare TV printr-un sunet captivant. Având doar 35 mm înălţime, dispozitivul stilat a fost construit pentru a  încăpea perfect sub televizor, economisind astfel spaţiu şi aducând camerei un look modern şi aranjat.

Deşi are dimensiuni mici, SoundPlate™ este dotat cu un puternic sistem de canale 4.1 cu subwoofer integrat.

Suntem mândri să  anunțăm  intrarea pe piaţa din România a uimitorului LG CURVE OLED TVde 55 inci, modelul 55EA980W. Clienții vor putea achiziționa cea mai recentă inovație LG OLED de la magazinele retail partenere din țară. Această noutate care vine după lansarea ecranului original LG OLED, prezentat la începutul anului, face ca LG să fie primul brand din lume care aduce tehnologia OLED în România.

LG Electronics lansează cel mai revoluţionar sistem de climatizare din seria soluţiilor cu debit variabil al agentului frigorific (VRF), LG Multi V IV. Fiind cel mai recent în gama de succes a companiei reprezentată de produsele Multi V, acest model oferă eficienţă energetică de top în industrie; reducerea costurilor de funcţionare şi diminuarea consumului de resurse energetice

La  sfârșitul lunii octombrie vom găsi în magazinele din toată ţara  noua gamă de frigidere LG, dotate cu tehnologii inovatoare, care vor aduce un plus de confort consumatorilor din România.

Noile frigidere sunt echipate cu tehnologia Total No Frost, care ofera o răcire mai rapidă și o distribuție uniformă a aerului rece pentru a menține mâncarea proaspătă  mai mult timp.
Frigiderele din noua gama sunt mai fiabile si mai eficiente din punct de vedere energetic multumita tehnologiei Inverter Linear Compressor de la LG, care dispune de 10 ani garantie.

Suntem siguri că inovaţia şi tehnologiile uimitoare LG vă vor face toamna mai frumoasă.

 

Cristian Comănici

Sales Director LG Electronics România

 

HR
HR
Ajouter un commentaire