Electrocasnice

LG Electronics Romania a lansat, la sfarsitul lunii septembrie, o noua gama de masini de spalat: LG Direct Drive.

Direct Drive, un sistem care integreaza motorul, cureaua si roata de transmisie intr-o unitate silentioasa, este o inovatie in domeniul masinilor de spalat. Printre beneficiile aduse de aceasta tehnologie se numara capacitatea mare, zgomotul si vibratiile reduse, consumul minim de energie si apa si durabilitatea.

1

Campania de promovare a noilor masini de spalat LG este sustinuta de renumita jurnalista Andreea Marin Banica, atat in mediul online, cat si in magazinele de electrocasnice.

Pe DirectDrive.ro, siteul de campanie, Andreea Marin Banica prezinta in format video caracteristicile masinii de spalat, prin referire la viata personala.

Accesati DirectDrive.ro si veti afla care este principiul pe care se bazeaza Andreea cand alege produse pentru familia sa, dar si ce recomandari face pentru a avea mai mult timp pentru cei apropiati.

In acelasi timp, veti descoperi detalii despre functiile masinilor de spalat LG Direct Drive si magazinele de unde pot fi cumparate.

Prima productie video online avand-o ca protagonista pe Andreea Marin Banica este dublata de o ingenioasa campanie de prezentare, care se desfasoara pe siteul ele.ro

Va asteptam pe DirectDrive.ro si in magazinele de electrocasnice, pentru a testa noua inovatie LG Electronics!

HR
HR
Ajouter un commentaire