Audio-Video

LG-3DAvand o influenta cu totul aparte in ceea ce priveste designul televizoarelor de ultima generatie, modelele LG INFINIA LX9500 si LE7500 sunt prevazute cu o margine foarte subtire, pentru o experienta fara limite

Modelele LX9500 si LE7500 au castigat cate un premiu Red Dot Design, ca recunoastere a designului inconfundabil INFINIA.

Avand un finisaj elegant si sofisticat, modelele LX9500 si LE7500 sunt prevazute cu o rama extrem de subtire, fapt care transpune telespectatorul in mijlocul actiunii si permite o experienta cu totul noua, in ceea ce priveste vizionarea. Design-ul INFINIA imbogateste in special modelul LX9500, primul televizor Full LED 3D, a carui rama ingusta creeaza mediul optim de vizualizare pentru telespectatorii dornici de a experimenta imagini 3D fara constrangeri.

Concursul Red Dot Design implica peste 12.000 de propuneri din peste 60 de tari, fiind unul dintre cele mai mari si prestigioase concursuri de design din lume. Fiind un simbol al calitatii si excelentei universal recunoscut, premiul Red Dot Design desemneaza invingatorul competitiei ca fiind un adevarat profesionist, care a atins cele mai inalte standarde de inovatie si design.


Datorita designului inovator INFINIA, modelele LX9500 si LE7500 au fost premiate atat pentru aspectul lor exceptional cat si pentru caracteristicile legate de design. Subtiri si elegante, cele doua televizoare LG au un design uni-layer si o margine foarte subtire, care permite o imagine mai ampla, net superioara calitativ televizoarelor clasice dar si celor din aceasta clasa. Marginea ingusta amplifica efectul 3D al modelului LX9500, oferind o experienta vizuala care distruge barierele virtuale si care duce efectul 3D la un nivel complet diferit.

De asemenea, modelul LX9500 foloseste o alta componenta principala a designului INFINIA, si anume  backlighting-ul, o structura inovatoare de iluminare, alimentata de catre panouri de LED-uri, aflate in spatele ecranului. Acest lucru permite ca imaginile furnizate sa fie de o luminozitate si claritate exceptionala, oferind o experienta 3D unica.

“Desi sunt, desigur, placute vederii, ca  orice design bun de altfel, televizoarele INFINIA respecta si redefinesc ulterior cele mai inalte standarde in domeniu”, a declarat Kim Jin, Vice-Presedinte al LG HEB Design Lab. “Prin reducerea maxima a marginilor, televizoarele INFINIA elibereaza ecranul si  absorb telespectatorul intr-o experienta unica, vie, hipnotizanta si total gratuita.”

Premiile Red Dot Design reprezinta noi onoruri pentru designul INFINIA al modelelor LX9500 si LE7500, urmand indeaproape succesul acestora la 2010 CES Innovations Awards, de la inceputul acestui an. Modelul LX9500 a castigat trei premii la evenimentul din Las Vegas, inclusiv “Best of Innovations”, cel mai prestigios premiu din cadrul CES.

HR
HR
Ajouter un commentaire