Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-Deezer

LG Electronics a confirmat ca serviciul sponosrizat de muzica online Deezer este disponibil in 153 de tari prin App Store-ul LG Smart TV Global. Libraria Deezer este cel putin impresionanta, serviciul avand la dispozitie peste 20 de milioane de piese si statii radio organizate, fiind capabil de a face recomandari personale, ajutand astfel utilizatorii sa gaseasca muzica noua, bazata pe preferintele lor. Un plus pentru posesorii de televizoare LG Smart TV este posibilitatea crearii de playlist-uri, care pot fi impartite cu milioane de alti utilizatori Deezer, din intreaga lume.

“Utilizatorii nostri primesc un serviciu cu totul nou, on-demand, care permite browsingul online, sharing, organizarea si, bineinteles, ascultarea pieselor dintr-o uriasa lista de artisti internationali,” a declarat Richard Choi, Vicepresedinte al LG Electronics Smart Business Center. “LG este prima companie care a integrat Deezer – un serviciu disponibil deja pentru PC-uri, tablete si smartphone-uri – in gama sa de televizoare Smart TV. De asemenea, vom continua sa exploram impreuna moduri in care muzica sa fie ascultata pe televizoarele Smart TV si alte platforme media.”

Varianta de baza a serviciului ofera posesorilor LG Smart TV acces la mare parte din canalele radio si posibilitatea ascultarii unor clipuri de 30 de secunde din libraria ce contine peste 20 de milioane de piese. Varianta premium a serviciului permite accesul nelimitat la toata libraria Deezer, precum si recomandarile staff-ului editorial.

YouTube Preview Image

Deezer este disponibil momentan in limbile franceza, engleza, spaniola, italiana si germana in Asia, Orientul Mijlociu si Europa, Statele Unite si alte tari urmand a fi adaugate in viitorul apropiat.

HR
HR
Ajouter un commentaire