Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Vine un moment in viata oricarui televizor cand pozitia sa in camera este pusa sub semnul intrebarii si acesta trebuie mutat. Intr-un nou aranjament, intr-o noua camera sau, de ce nu, intr-o noua locuinta. Totusi, ce masuri de precautie ar trebui abordate in cazul unui televizor atent construit si echivalent de fragil, precum un LG Cinema 3D? Cititi in continuare si veti afla cum este cel mai bine sa transportati si sa mutati un astfel de televizor, in 6 pasi extrem de simpli.

Pasul 1

Decuplati toate cablurile televizorului, impachetati-le separat, apoi folositi banda adeziva pentru a lipi cablul de alimentare al televizorului de partea din spate a acestuia. Decuplarea cablurilor si asezarea cablului de alimentare in aceasta pozitie va preveni zgarieturile care pot aparea in timpul transportului.

Mutare-TV-Pas-1

Pasul 2

Acoperiti ecranul cu mai multe prosoape sau material moale, apoi folositi folie tip “bubble wrap” ca sa acoperiti toata suprafata ecranului.

Mutare-TV-Pas-2

Pasul 3

Asezati televizorul in cutia sa originala, pe cat posibil. In caz contrar, folositi o cutie din carton si umpleti spatiile goale cu materiale textile sau folie tip “bubblewrap”, pentru a preveni eventuale daune.

Mutare-TV-Pas-3

Pasul 4

Asigurati-va cutia cu banda adeziva si, pe cat posibil, inveliti cutia in materiale textile.

Mutare-TV-Pas-4

Pasul 5

Aveti grija ca televizorul sa stea intr-o pozitie normala, verticala, pe tot parcursul transportului. In cazul in care spatiul este limitat, amplasati televizorul cu ecranul in jos.

Mutare-TV-Pas-5

Pasul 6

Daca doriti sa stati si mai linistiti, este bine sa va asigurati produsele, pentru a preveni eventuale pagube.

Spor la mutat! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire