Ce repede a zburat anul! Acum când a mai rămas o singură lună din 2013, a sosit momentul să ne gândim la anul care a trecut, să fim recunoscători și să începem pregătirile pentru sezonul de sărbători. Sărbătorile de sfârșit de an, indiferent că sunt denumite Crăciun, Hanukkah sau cu alte nume specifice în culturile și tradițiile diverselor țări, toate au un numitor comun: timpul petrecut alături de cei dragi.

În astfel de timpuri, nimic nu spune dragoste și afecțiune mai mult decât cadourile. La fiecare sărbătoare, ești la fel de entuziasmat de cadourile pe care urmează să le primești, pe cât ești preocupat să alegi cadourile tale pentru cei dragi.

În acest mesaj, am ales “cele mai bune dintre cele mai bune” sugestii pentru tine, odată  cu sfaturi pentru a le folosi pentru a vă bucura de timp de calitate împreună (sau pentru a evita momentele de familie inconfortabile).

I.               Momente calde cu familia și entertainment de calitate

012

Având în vedere că toți avem viața cotidiană atât de plină, este din ce în ce mai greu să recuperezi timpul alături de familie, uneori chiar și atunci când locuim sub același acoperiș. Din fericire, sezonul sărbătorilor ne oferă timpul de care avem nevoie pentru a relua legătura cu cei dragi. Însă, ca să fii pregătit pentru acele momente în care ați epuizat subiectele de conversație sau îți fuge scaunul de sub picioare de plictiseală din cauza dialogului plictisitor, de ce să nu oferi cadou televizorul LG ULTRA HD sezonul ăsta?

Proaspăt lansatul LG ULTRA HD TV, inclusiv modelul premium 55LA9700 și cel standard 55LA9650 pot fi cadouri minunate pentru entuziaștii entertainment-ului, deoarece oferă o gamă variată de divertisment datorită tehnologiei avansate de care dispune, precum funcțiile Cinema 3D și Smart TV. Aceasta este o situație win-win pentru o soție sau un partener care devorează la propriu entertainmentul de calitate dar și pentru cel care oferă cadoul nefiind nevoit să facă un compromis de genul stil pentru funcție deoarece designul finuț al televizorului LG ULTRA HD se potrivește perfect cu decorul din sufrageria oricui.

Cu televizorul LG ULTRA HD, întreaga familie se poate bucura de filme sau de clipuri de la aniversările trecute, pentru a umple momentele goale sau doar pentru a le împărtăși cu cei dragi. De asemenea, dacă te gândești să vizionezi cu familia câteva filme, îți recomandăm să eviți filmele apocaliptice sau filmele de acțiune ce implică schimburi de focuri și folosirea armelor. De ce? Pentru că rezoluția televizorului LG ULTRA HD este de 4 ori mai mare decât rezoluția Full HD, iar sunetul realistic și difuzoarele glisante cu 4.1 canale te vor face sa crezi că sfărșitul a sosit și vei fugi să găsești adăpost.

II. Cadourile de sfârșit de an

LG 21:9 UltraWide IPS Monitor

Pentru tați, sugerăm monitorul premiat UltraWide IPS 21:9. Acest monitor îl va mulțumi chiar și pe tatăl care le are pe toate, deoarece LG știe că pentru a obține un monitor de succes acesta trebuie să fie compatibil cu nevoile specifice fiecărui utilizator. Așa cum spuneam în articolele anterioare, poți alege monitorul care se potrivește cel mai bine cu gusturile tatălui tău.

Dacă vrei ca tatăl tău să se ocupe în mod cât mai eficient de munca adusă acasă și să petreacă timp de calitate cu familia, recomandăm modelul 29EA73. Dacă mama ta acaparează mereu televizorul, iar tatăl tău se plânge că nu poate vedea meciul său preferat de fotbal, monitorul va rezova această dispută conjugală. De asemenea, fiind capabil să susțină atât un ecran TV cât și fișierele de muncă pe unicul ecran, tații vor putea să se bucure de un nou echilibru între muncă și timpul liber. În cele din urmă, dacă tatăl tău este într-o industrie creativă, calitatea imaginii îl va impresiona cu siguranță.

022

LG MiniBeam

LG este expert atunci când vine vorba de compactarea unor funcții de înaltă calitate în dispozitive portabile. Nu te lăsa înșelat de ușurimea și dimensiunile mici ale produselor noastre. De exemplu, LG MiniBeam – de care probabil ai auzit datorită clipului viral ce a făcut peste 4 milioane de vizualizări – este mic în dimensiuni, dar proiecția sa este destul de mare. În ciuda dimensiunii sale de o palmă, se poate mândri cu o luminozitate de 500 ANSI și o rație a contrastului de 100,000:1, ceea ce înseamnă că te poți bucura de imagini pe ecrane mari de până la 100 de inci.

Cu LG MiniBeam sunt atât de multe posibilități încât nu am putea să le enumerăm pe toate dar te putem asigura că orice membru al familiei care preferă activitățile în aer liber vor fi încântați să aibă un mijloc în plus de divertisment. Alternativ, un nepot sau o nepoată care este încă la facultate ar putea să o folosească în dormitorul său de cămin pentru seri de film sau pentru a urmări un meci cu prietenii.

032

LG Pocket Photo

LG Pocket Photo este cea mai mică imprimantă portabilă din lume. Exact ca exemplele date în articolele trecute, Pocket Photo este perfect pentru a captura momente speciale cu prietenii și pentru că este atât de ușoară poate fi un tovarăș de călătorie excelent pentru rudele mai mici care planifică o excursie cu rucsacele prin Europa.

În plus, Pocket Photo este un mod minunat de a capta și păstra cele mai prețioase momente cu familia. Poți printa cu un mesaj orice poză de pe telefon. De asemenea, îți permite să printezi un QR cod pe poză, ce ar putea fi legat de conturile de Youtube si Twitter, Ar putea fi un cadou perfect și pentru mamele care adoră să facp poze cu membrii familiei.

041

LG Tab-Book

Dacă ai tăi copii mari (cu toate că în ochii tăi vor fi mereu mici) nu au apreciat foarte mult puloverele croșetate de anul trecut, iată un cadou care te va transforma în ochii lor într-un părinte cool. LG Tab-Book este un PC convertibil, parte a unui nou trend de produs care câștigă rapid teren. Combină cele mai bune caracteristici a unei tablete- ecran touch și greutate mică – cu tastatura și interfața laptopurilor. Prin simpla apăsare a unui buton, dispozitivul, atunci când are forma de tabletă, se poate schimba în laptop. Dacă tu crezi că asta sună ca recuzită pentru un film sci-fi, fii sigur că ai tăi copii îl vor adora (poate chiar și tu).

 06

Sărbători fericite de la LG!

Acum că ai la dispoziție o listă cu cele mai bune idei de cadouri pentru fiecare membru al familiei și un festin delicios este aproape gata, este timpul pentru momente minunate în familie. Sperăm să ai un sezon al sărbătorilor minunat și plin de bucurii!

HR
HR
Ajouter un commentaire