Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Conform unor studii recente, o mare majoritate a posesorilor de televizoare Smart TV inca invata cum sa exploateze la maxim potentialul tehnologiei LG Cinema 3D.
De exemplu, potrivit unui studiu britanic, doar jumatate din posesorii de televizoare Smart TV au stiut ca denumirea “Smart” inseamna ca televizorul poate fi conectat direct la Internet, fara a fi nevoie de alt dispozitiv care sa intermedieze acest lucru, iar unul din patru utilizatori nu a folosit vreodata Smart TV-ul pe Internet.
Devreme ce televizoarele au fost asociate cu internetul relativ recent, este logic ca asimilarea tuturor atributelor noii tehnologii Smart TV se va face in mod gradual.

Totodata, procedeul de conectare a unui Smart TV la Internet este extrem simplu si va introduce utilizatorul intr-o lume in care cuvantul “multimedia” capata noi semnificatii in fiecare clipa.

Avand in vedere acest lucru, iti vom arata in cele ce urmeaza cum sa iti conectezi televizorul LG Smart TV la Internet. Sa incepem!

Cerinte

  • LG CINEMA 3D Smart TV
  • Cablu de retea (Ethernet) (sau modem/router wireless)
  • Conexiune la Internet

Pasul 1 – Ai grija ca televizorul sa nu fie pornit, apoi conecteaza una din mufele cablului de retea in portul LAN al televizorului, asa cum este exemplificat in poza de mai jos. Conecteaza cealalta mufa a cablului la un router sau un modem conectat la internet. Daca doresti sa iti conectezi Smart TV-ul in mod wireless, te rugam sa citesti Pasul 2.

Setare-SmartTV

Pasul 2 – Porneste televizorul si navigheaza in meniul televizorului pana ajungi la optiunea “Settings”, din meniul principal.

Setare SmartTV 2

Setare SmartTV 2

Pasul 3 – In meniul “Settings”, click pe iconita “Network”, care va duce catre o lista de optiuni. Alege “Network Connection”

Setare-SmartTV-3

Pasul 4 – Click pe “Start Connection.”

Setare-SmartTV-4

Pasul 5 – Alege reteaua

Daca te conectezi prin intermediul unui cablu de retea, acceseaza sectiunea “Wired Network.”
Daca te conectezi la Internet prin intermediul unei retele wireless, alege-o din lista afisata si introdu parola.

Setare-SmartTV-5

Asta a fost tot. Esti conectat la internet! Daca vrei doar sa te “plimbi” pe internet, acceseaza iconita corespunzatoare din meniul sectiunii Home, care va deschide un browser similar celui de pe calculator.

Setare-SmartTV-6

In paralel, poti incerca diverse aplicatii, in functie de continutul pe care vrei sa il vizionezi: Youtube pentru videoclipuri, Facebook pentru social media si multe, multe altele, disponibile in LG Store. Pe curand si spor la web surfing!

HR
HR
Ajouter un commentaire