Corporate Events

LG-infinia

Prima data au fost secvente din filmele cu Tudor Chirila, Tudor Giurgiu si Virgil Iantu, in care te intrebam despre ce vedeta este vorba. Raspunsurile au fost originale si iti multumim pentru participare (castigatorii vor fi anuntati maine). Astazi dezvaluim numele vedetei. :)

Ei bine, cu LG Infinia, TU esti vedeta !

Acceseaza LGInfinia.ro si esti vedeta in filmele cu Tudor Chirila, Tudor Giurgiu si Virgil Iantu. Intra pe site, selecteaza o poza si genereaza filmul. Daca iti place rezultatul, inscrie-te in concurs, trimite-le prietenilor link spre filmul realizat si castiga premii LG.

« Cu LG Infinia, TU esti vedeta ! » face parte dintr-o campanie de promovare a noilor televizoare LG Infinia Full LED Slim. «Am incercat sa redefinim modul in care comunicam cu audienta, sustinand pozitionarea brandului LG ca un brand inovator, atat in ceea ce priveste tehnologia oferita consumatorilor prin produsele sale, cat si prin modalitatile de comunicare cu acestia», declara Ioana Cristescu, Senior Marketing Manager LG Electronics Romania.

Primele modele din gama LG Infinia, vor fi disponibile in magazinele Domo si Media Galaxy, precum si online pe emag.ro, incepand cu luna iunie.

Te asteptam pe site. Cu LG Infinia, TU esti vedeta! ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire