Corporate Events

Monitoare-LG-Retea-Seria-E

LG Electronics Romania lanseaza programul national LG Student Life’s Good de sustinere a invatamantului universitar din Romania, pentru a oferi studentilor suportul tehnologic performant de care au nevoie pentru a se dezvolta si a studia la standarde europene.

Primul proiect din cadrul programului LG Student Life’s Good consta intr-o donatie de 10 monitoare de retea catre Biblioteca Centrala Universitara „Carol I”. LG Electronics ofera astfel institutiei universitare suportul tehnologic pentru a asigura un cadru optim de studiu si imbogatire a cunostintelor.

Implementarea proiectului a fost realizata in sala 1 in cadrul BCU, in zona de acces la internet, cu cel mai mare trafic de abonati.

Abonatii Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” beneficiaza de cea mai noua gama de monitoare de retea LG, seria E. Noua serie de monitoare de retea de la LG permite utilizarea unui singur calculator de catre mai multi utilizatori, beneficiind de aceleasi performate de lucru ca si cand fiecare monitor ar fi independent. Prin conectarea a pana la 31 de monitoare la un singur calculator principal, utilizatorii au posibilitatea de a folosi calculatoarele la o viteza mare de procesare, in timp ce insitutia – Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” – isi va reduce consumul de electricitate cu pana la 60%.

Seria E imbina un design simplu si elegant cu tehnologia avansata incorporata in produsele LG. Alaturi de functiile de baza a monitoarelor clasice, precum port USB si difuzor incorporat, monitoarele de retea LG ofera standard VGA (D-Sub), port Ethernet si doua porturi USB pentru mouse si tastatura. In plus, incorporeaza mai multe soft-uri utilitare care permit monitorizarea si controlul activitatii studentilor, respectiv I-com, care creaza adrese IP pentru fiecare utilizator – I-pro si Multi-share pentru utilizarea eficienta a calculatorului.

Monitoarele de retea de la LG vor oferi utilizatorilor mai mult spatiu prin eliminarea cablurilor necesare in mod normal pentru mai multe calculatoare si un mediu mai aerisit deorece caldura degajata de fiecare calculator este acum eliminata.

Aflati detalii suplimentare despre monitoarele de retea LG – seria E

HR
HR
Ajouter un commentaire