Events

CinemaLG

Dupa cum v-am povestit in cadrul unui mesaj precedent, miercuri seara peste 60 de bloggeri au participat, alaturi de invitatii lor, la avanpremiera 3D a filmului “Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi” (eveniment in cadrul caruia rezervarea locurilor s-a realizat online, pe CinemaLG.ro).

Pe Facebook – LGnews regasiti un album de poze din cadrul evenimentului, iar mai jos publicam o parte dintre mesajele bloggerilor participanti:

Am fost ieri seară la Piraţii din Caraibe: On stranger tides în varianta 3D, în cadrul unui eveniment sponsorizat de LG. LG a venit cu o nouă gamă de televizoare 3D şi cu nişte ochelari cu polarizare (adică nu au baterii sau altceva) mult mai uşori şi chiar trendy, aş spune. Detalii despre tehnologie şi despre concursul ce are loc în aceste zile găsiţi pe CinemaLG.ro. Clipurile cu Dan Dragomir mângâind hamsterul, cu ochelari de mafiot pe nas, sunt geniale. (nwradu)

Merita sa vedeti filmul, mai ales daca sunteti fani ai seriei. Iar daca sunteti fani inraiti, si vreti sa aveti parte de o aventura sa spunem oarecum apropiata (adica o croaziera pe Tamisa), puteti sa va jucati un joculet misto pe facebook ca sa va inscrieti in concurs. Mecanismul este fain, just try it. Ah, si urmariti filmuletele de prezentare ale noilor ochelari 3d de la LG, aici. Sunt haioase rau de tot! (Bogdan Dascalescu)

Ochelarii de la LG în schimb sunt foarte tari și ușori. Părcă nici nu simți că îi ai pe ochi și că sunt mult mai eficienți decât vechii ochelari care după un film de 2+ ore practic îmi răneau canalele respiratorii. O experiență plăcută din care m-am ales cu o pereche de ochelari 3D și un BluRay disc cu Matrix Reloaded. Plus încă un CinemaLG la care particip. Și care îmi place pentru că cei de la Kinecto fac campanii foarte tari pentru LG. Ultima o găsiți aici, iar aici o aplicație tare de facebook care promovează lansarea filmului. (Laurentiu Buica)

Zilele astea cei de la LG derulează o campanie numită “viața în 3D“, care-i adună împreună pe Costin, Cristi Manafu, Dan Dragomir și Victor Kapra și-i pune să testeze ochelarii ușori, ieftini, care nu merg pe baterii și de la care nu te dor ochii. Cu ocazia acestei campanii am fost invitată la premiera celui mai nou film din seria Pirații din Caraibe – Pe ape și mai tulburi – varianta 3D, care a fost simpatic (nu mai simpatic ca Johnny Depp însă) și 3D-ish (dar nu așa mult pe cât mă așteptam). Merită văzut, mai ales pentru cineva care a văzut și filmele anterioare din serie (eu nu le-am văzut, culmea și cu toate astea filmul a fost ușor de înțeles și fără prea multe trimiteri către seriile anterioare). (Ligia Adam)

Nu știu ce este în capul amicilor de la Hollywood, dar am impresia că vor să o ducă mult și bine cu seria Piraților din Caraibe. Nici nu au nevoie ca poveștile să se lege între ele. Vor putea da viață unor scenarii plecând de la cele mai neînchipuite legende. (David Pripas)

Eu n-am văzut toate părţile din Piraţii din Caraibe, dar nu o puteam rata pe cea mai recentă – Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi (3D). Aşa că, miercuri seara, am dat curs invitaţiei, venită din partea LG Electronics si Forum Film, la CinemaCity SunPlaza alături de alţi internauţi şi bloggeri. (Sorin Rusi)

In general nu-mi place sa comentez filmele, ce rost ar mai avea sa-l vedeti dupa ce deja stiti despre ce e vorba in el? Va las sa-l vedeti relaxati fara sa stiti dinainte ce se intampla p’acolo. In plus, pe langa vizionarea filmului am avut parte de lansarea campaniei Viata in 3D prezentata de LG, campanie in care timp de 4 saptamani 4 bloggeri testeaza tehnologia LG Cinema 3D. (Criserb)

Cum LG e una dintre companiile care-mi plac, mentionata si in acest post, am decis sa-mi asigur un loc in noua lor campanie, cinemaLG. Locul mi l-am asigurat printr-un vot (postat pe Facebook si Twitter) acordat, de data aceasta, lui Victor Kapra. (ImpreunaReusim)

Daca te-ai uitat cu placere la primele trei filme – OK, mai degraba la primele doua – din seria Piratii din Caraibe, iti va placea si episodul “Pe ape si mai tulburi“, cel putin pentru prestatia lui Johnny Depp. Daca Keira Knightley si Orlando Bloom mi-au lipsit putin in filmul de aseara, nu as putea imagina o lansare fara personajul Jack Sparrow. Practic, mergi la acest film mai mult pentru el. Am vazut filmul la invitatia LG in cadrul unui eveniment dedicat exclusiv blogosferei. CinemaLG este una din initiativele frumoase de la noi, ce are cred deja doi ani vechime. (Cristi Manafu)

LG văd că mizează pe o campanie nouă în care personajele principale sunt 4 bloggeri. Vor să promoveze cel mai nou televizor al lor cu tehnologie 3D. A fost foarte interesant să primesc invitația și să îmi rezerv locul online, să văd cine stă în dreapta sau stânga. Ar merge o chestie similară și pentru rezervările online. (Emil Dragota)

Nu uitati sa va inscrieti in campania Viata in 3D – LG Cinema 3D. ;)

HR
HR
Ajouter un commentaire