Audio-Video Events
YouTube Preview Image

CES 2012 s-a incheiat, producatorii si reporterii si-au strans bagajele si s-au intors acasa. Dar produsele uimitoare prezentate la CES 2012 sunt inca pe buzele tuturor din industrie. Va prezentam in continuare o recapitulare a tuturor reactiilor pozitive pe care le-am primit de la media referitoare la produsele noastre de Home Enterteinment prezentate la CES 2012.

Televizorul OLED LG TV: cel mai subtire si mai usor

Nu se pot satura de el. Daca a fost un produs despre care s-a vorbit cel mai mult la CES , atunci acesta a fost cu siguranta noul TV LG OLED de 55 inci. Acest produs uimitor de frumos a furat inima reporterilor si a luat prin surprindere pe toata lumea. Chiar si inainte de inceperea CES , era in centrul atentiei, si reactiile de dupa lansare s-au ridicat la nivelul anticipatiei. Si sa nu uitam: este cel mai mare , cel mai subtire(4mm) si cel mai usor (7.5) OLED TV din lume.

Engadget, bine-cunoscutul site de tehnologie , a spus despre imagine ca este foarte clara(razor sharp). The Verge, un alt site renumit a spus despre culori , contras si unchiurile de vizibilitate ca sunt prea tari pentru a numara pixeli. Nu am fost singurii care am prezentat un TV OLED de 55 inci, dar CNET a fost de acord ca al nostru e mai bun cand a declarat TV-ul OLED LG “Best of Show” la CES. Vedeti detalii despre televizor OLED LG in cadrul acestui infographic, dar si in cadrul mesajului de prezentare OLED TV.

LG Cinema OLED

Noul televizor LG Cinema 3D cu rama de 1 milimetru

Lucrul amuzant despre rama de la noul TV Cinema 3D este ca abia o vezi. De fapt daca nu am spune nimic , probabil ai crede ca nu are. Si este aproape de adevar: este extrem de subtire (doar 1mm). Cand stai confortabil in fotoliu este practica invizibila. Si reporterii au fost impresionati, cei de la TechRadar mentionand ca este demential, iar cei de la CNET au spus chiar ca este printre cele mai frumoase TV-uri lansate de companie. Vedeti detalii despre televizorul LG Cinema 3D.

LG-CinemaTV-Smart3D1

LG Google TV

Mai multi producatori au introdus noi modele Google TV la CES 2012, si propria noastra versiune impreuna cu uimitoarea tehnologie 3D a facut o impresie puternica.
Televizorul LG Google vine cu o telecomanda Magic Remote proiectata special , dotata cu tastatura QWERTY. Si printre altele aceasta telecomanda este lucrul de care s-au indragostit cei mai multi. Interfata LG a fost un alt element care a atras priviri – cei de la T3-un site IT&C din UK- au spus ca s-au simtit imediat ca acasa cu interfata LG. Bazata pe extreme de popularul OS Android, LG a propus o interfata usor de navigat , pe langa asta mai ofera support pentru multi-tasking; lasand utilizatorii sa ruleze cautari sau sa acceseze social media in timp ce se uita la TV. Tastatura QWERTY usureaza aceste activitati si bineinteles te poti bucura de aceleasi experiente minunate 3D ca in cazul unui LG Cinema 3D obisnuit. Vedeti detalii despre LG Google TV.

LG_Google_TV_011

Da, CES s-a terminat. Pe cat de mult ne-am fi dorit sa continue, toate lucrurile bune se termina. Dar de fapt acesta e doar inceputul. Avem un an nou intreg in fata , si vom vedea multe din produsele minunate de la CES in magazinele de langa noi. In curand veti avea ocazia sa puneti mana noile TV-uri LG si sa vedeti de ce toata lumea era innebunita dupa ele. Urmeaza multe altele! :)

HR
HR
Ajouter un commentaire