Audio-Video Cinema 3D Smart TV

LG-IFA-2012LG-IFA-2012-2

Bine v-am gasit! Va adresam un calduros “hallo” pentru a doua oara de pe taramul berlinez, unde editia 2012 a targului de tehnologie IFA si-a inchis recent portile. Am incercat sa surprindem cat mai multe dintre atractiile editiei acestui an, iar in cele ce urmeaza vom prezenta cateva din preferatele noastre.

Ceea ce a inceput ca o plimbare in oras s-a transformat repede intr-o sedinta foto – LG nu si-a consolidat prezenta doar in cadrul IFA, ci si in Berlin, dupa cum o arata si pozele.

Am fost placut surprinsi sa constatam ca, daca in urma cu cativa ani targurile de acest gen erau adresate in special “oamenilor mari” si adultilor in general, momentan copiii au foarte multe de spus in ceea ce priveste evolutia diverselor gadgeturi si tehnologii dezvoltate de catre LG. Implicit, prezenta atator copii in cadrul standului a fost o onoare pentru producatorul coreean, devreme ce se considera ca un copil poate fi cel mai bun critic si fin observator totodata.

LG-IFA-2012-Vizitatori

Accesul in standul LG s-a facut printr-o zona special amenajata, numita CINEMA 3D Attractor, in cadrul careia vizitatorii puteau sa descarce si sa joace, cu ajutorul camerelor HD motion-sensing, cele mai noi jocuri 3D. Ne-a miscat si pe noi, la propriu si, dupa cum se vede in poze, nu am fost singurii curiosi in ceea ce priveste modul de joc.

Unul dintre cele mai asteptate momente ale IFA 2012 a fost prezentarea televizorului OLED de 55-inch, care va fi lansat spre finalul acestui an. Pana sa ajungem la tehnologia implementata si surprizele software, ne-a uimit grosimea televizorului care, dupa cum o demonstreaza si poza de mai jos, face sa paleasca pana si un smartphone.

Cinema-3D-SmartTV

La final, va lasam sa contemplati bucuria acestui vizitator, care a considerat ca ochelarii 3D sunt si un element fashion, incat a decis sa ii foloseasca pe post de ochelari de soare. Pe data viitoare!

Ocheari-3D-SmartTv

HR
HR
Ajouter un commentaire