Audio-Video

 

Clipboard12

Cel mai recent video de la LG Electronics (LG) ajuns viral, “Stage Fright – So Real It’s Scary 2”,  a adunat  mai mult de 5,3 milioane de vizualizari de cand a fost publicat pe 16 Aprilie pe Youtube. Videoclipul apeleaza la umor pentru a arata cat de incredibil de realistice pot fi imaginile pe display-urile IPS 21:9 UltraWide, ce ofera utilizatorului o experienta cu adevarata impresionanta, datorita culorilor vii si imaginilor realistice.

“LG este prima companie ce produce un monitor cu proportiile unice ale IPS 21:9 UltraWide, redefinind piata monitoarelor” declara Il-geun Kwon, Vicepresedintele Senior al departamentului de Business IT al companiei LG Electronics. “Cel mai recent video al campaniei noastre evidentiaza claritarea exceptionala a miscarilor si realismul imaginilor generate de noul nostru IPS 21:0 UltraWide, demonstrand ca monitoarele LG sunt capabile sa pacaleasca pana si ochiul uman.”

Odata cu introducerea pe piata a IPS 21:9 UltraWide, LG isi reafirma pozitia de lider pe piata electronicelor pentru locuinte, creand o noua categorie de produse vizibila acum pentru liderii de opinie din industrie. LG IPS 21:9 UltraWide a fost luat in considerare de catre Beste Van Media Totaal Award 2013 din Olanda si a primit 4 stele de la FS 01net, liderul revistelor high tech din Franta, care a evidentiat design-ul exceptional al produsului si capacitatile inovatoare ale acestuia.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire