HOM-BOT SQUARE, KOMPRESSOR FOLLOW ME™ şi Bedding Cleaner LG oferă consumatorilor o experienţă de curățare puternică şi convenabilă

aspirator

Berlin, 4 septembrie 2013 – LG Electronics (LG) prezintă produsele sale de ultimă oră: HOM-BOT SQUARE, aspiratorul KOMPRESSOR FOLLOW ME™ şi Bedding Cleaner-ul de mână la IFA 2013. HOM-BOT SQUARE este un inovativ aspirator robot, în timp ce KOMPRESSOR FOLLOW ME™ este o unitate-vas prevăzută cu o tehnologie inovativă care îi dă posibilitatea de a urmări utilizatorul prin casă. Noul aparat de mână Bedding Cleaner oferă consumatorilor o soluţie inteligentă care ajută la menţinerea aşternuturilor curate de acarieni şi alergeni care de cele mai multe ori sunt cauza alergiilor şi problemelor de piele.

Untitled

“HOM-BOT SQUARE de la LG, echipat cu Corner Master, cameră Dual Eye 2.0™ şi Easy-out Dust Bin simplifică curăţarea locurilor greu accesibile,” a declarat Seong-jin Jo, preşedinte şi CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Mai mult, noul KOMPRESSOR FOLLOW ME™ folosește mişcare automată şi tehnologie de compresat praful pentru a oferi consumatorilor o experienţă de curățare mai comodă, mai eficientă şi mai agreabilă. Cu ajutorul procesului de curăţare pe trei nivele care ajută la eliminarea acarienilor şi alergenilor, Bedding Cleaner de la LG permite consumatorului să doarmă liniştit şi confortabil, fără a se îngrijora pentru sănătatea sa.”

HOM-BOT SQUARE pentru o curăţenie mai inteligentă, mai rapidă şi mai eficientă

HOM-BOT SQUARE revoluţionează aspirarea oferind utilizatorilor un nou nivel de eficacitate şi comoditate. Este prevăzut cu Corner Master, un set de caracteristici care includ design-ul pătrat cu colţuri ascuţite, noi periuţe care sunt cu 1.5cm mai lungi, precum şi senzori îmbunătăţiţi. Raza de acţiune mai mare a periilor combinată cu forma pătrată a curăţătorului nu permite prafului să rămână nici în cele mai puțin accesibile locuri. Senzorii îmbunătăţiţi ai camerei Dual eye 2.0™ scanează precis şi realizează o hartă exactă a suprafeţei de podea, chiar şi cu lumina stinsă. Senzori cu ultrasunete şi infraroşu permit HOM-BOT SQUARE să detecteze şi să evite cu uşurinţă obstacole. Mulţumită Learning Function, HOM-BOT SQUARE poate, de asemenea, să recunoscă zone pe care le-a curăţat anterior. Nivelul sonor de doar 60dBA înseamnă ca HOM-BOT SQUARE poate să cureţe fără să deranjeze, iar înălţimea de doar 89mm contribuie design-ul redus care îi permite să aibă acces cu uşurintă pe sub majoritatea obiectelor de mobilier.

aspirator2

HOM-BOT SQUARE este prevăzut cu un număr de caracteristici, cum ar fi o capacitate mărită pentru Easy-out Dust Bin, un mai mare şi îmbunătăţit filtru HEPA 11 şi Turbo Mode care permite utilizatorilor setarea manuală a unui set de funcţii pentru necesităţile podelei lor. Utilizatorii se vor bucura de o mulţime de caracteristici convenabile precum Voice Guidance şi Smart Diagnosis, care ajută la diagnosticarea facilă a problemelor. Spre deosebire de majoritatea aspiratoarelor robotice, HOM-BOT SQUARE funcţionează cu o baterie pe bază de litiu-polimer care îi permite să funcţioneze mai mult pentru o perioadă mai îndelungată.

 KOMPRESSOR FOLLOW ME™ cu tehnologie de urmărire automată

aspirator 4

Noul KOMPRESSOR FOLLOW ME™ de la LG urmăreşte ruta utilizatorului astfel încât consumatorii nu mai trebuie să care constant canistra dintr-o cameră într-alta atunci când aspiră. Folosind tehnologia Automatic Location Recognition şi tehnologia Active FollowingWheel, aspiratorul foloseşte patru senzori interconectaţi localizaţi pe corpul său şi pe mâner pentru a monitoriza şi a menţine o distanţă confortabilă de aproximativ 100 cm faţă de utilizator. Senzorii instalaţi pe corp detectează automat mişcările mânerului. După detectare, senzorii declanşează tehnologia Active Following Wheel pentru a permite mişcare fără efort, lină şi ritmată în concordanţă cu utilizatorul.

aspirator5

KOMPRESSOR FOLLOW ME™ este prevăzut cu tehnologia KOMPRESSOR™ LG, care foloseşte un sistem de compresare monitorizată a prafului în lăzile fără sac pentru a compresa mizeria adunată. Această tehnologie reduce, de asemenea, cantitatea de praf din aer atunci când este golit sacul.

Cordless Bedding Cleaner pentru aşternuturi mai igienice

La IFA din acest an, LG va prezenta noul Bedding Cleaner fără fir, care dă posibilitatea unei aspirări fără complicaţii prin eliminarea cablului de curent. Aspirarea manuală realizată cu LG Bedding Cleaner protejează sănătatea consumatorului prin reducerea efectivă a numărului de acarieni şi alergeni dăunători din paturi şi saltele. Funcția Dual Punch™ bate suprafaţa de 8000 de ori pe minut, ajutând la îndepărtarea tuturor acarienilor, în timp ce peria moale rotativă este ideală pentru strângerea firelor de păr şi fibrelor din aşternuturi şi perne. Puterea de aspirare puternică şi trei nivele de curăţare profundă permit Bedding Cleaner să ofere clienţilor cea mai bună soluție pentru igiena casnică.

Filtrul Dual HEPA al Bedding Cleaner include un sistem de multi-filtrare care elimină praful, mirosul neplăcut şi microbii din mediul casnic. Stația de sterilizare încorporată asigură atât igiena aşternuturilor consumatorului cât şi al curăţătorului în sine, reducând şansa contaminării secundare.

Cântărind doar 1.8kg, LG Bedding Cleaner are, de asemenea, un design ergonomic cu corp înclinat şi un mâner care permite manevrarea facilă și ridicarea cu o singură mână, fără a provoca dureri de spate sau de mâini. Echipat cu Easy-out Dust Bin, proprietarii pot goli cu ușurință cupa pentru praf cu ajutorul butonului One Touch. Mai mult, cu designul său neted și stilizat, LG Bedding Cleaner se încadrează cu uşurinţă în orice mediu casnic.

Specificaţii cheie:

 

HOM-BOT SQUARE

-   Corner Master

-   Dual Eye 2.0™

-   Easy-out Dust Bin

-   Nivel al sunetului de 60dBA

-   Filtru HEPA 11

-   Smart Turbo

-   Learning Function

-   Voice Guidance

-   Baterie Litiu-Polimer de lungă durată

KOMPRESSOR FOLLOW ME

-   Tehnologie Automatic Location Recognition

-   Tehnologie Active Following Wheel

-   Tehnologie de compresia a prafului

-   Ușor de golit și spălat

 

BEDDING CLEANER

-  Dual Punch™

-  Soft Rotating Brush

-  Powerful Suction

-  Dual HEPA Filter

-  UV Sterilization Station

-  Easy-out Dust Bin

 

HR
HR
Ajouter un commentaire