Cu un Surround Sound de excepţie, funcționalitate Smart TV și Ultra HD îmbunătățit, LG BH9540TW HTS va captive entuziaștii de Home Theater

4

 

LG Electronics (LG) anunță cel mai nou sistem home theater, conceput pentru a transforma orice living obişnuit într-o sală de cinema. Sistemul LG home theater BH9540TW este dotatc u 9.1 canale și 1460W de putere cu difuzoare în formă de con din fibră aramid, capacități Smart TV și caracteristici Ultra HD îmbunătățite.

Sistemul Home Theater BH9540TW transport privitorul chiar în central acțiunii. Dovadă a angajamentului nostru de a furniza cea mai bună experiență home entertainment, acest produs excepțional combină tehnologia boxelor de ultimă generație cu platforma noastră Smart TV ușor de folosit.

Ultimul Sistem LG Home Theater permite oricui să se bucure de o experiență similar celei cinematografice în confortul propriei case. Sistemul cu 9.1canale produce o uimitoare putere de 1460 watts, îmbunătăţind sunetul filmelor, muzicii și programelor, oferindu-i o calitate ce îți taie răsuflarea. Distribuind sunetul în mai multe direcții, setup-ul peuternic folosește un subwoofer pentru a produce sunete de bass intense, bogate și patru difuzoare înalte – echipate cu boxe care transmit sunetul atât în partea din față,cât și în cea de sus – pentru a angrena audiențaîntr-o experiență audio superioară. În plus, procesorul LG Surround 3D amplifică senzația de imersiune a spectatorului.

Difuzoarele în forma de con ale BH9540TW au o membrană subțire confecționată din fibră aramid. Acest material durabil conferăo înaltă rezistență elastic și termică, prevenind astfel îndoirea sau spargerea,în timp ce limitează distorsionarea sunetului și îmbunătățeste precizia audio. Difuzoarele în forma de con din fibră aramid permit Sistemului LG Home Theater să reproducă o gamă largă de frecvențe.

BH9540TW este echipat cu platforma LG Smart TV, acordând utilizatorilor accesul la o incredibilă varietate de servicii premium de streaming și aplicații. Sistemul Home Theater oferă mai multe opțiuni de conexiune, inclusiv Wi-Fi Direct, Bluetooth și Miracastpentru conținut de streaming convenabil și proiecţie a imaginilor pe ecran. Mai mult, sistemul LG Private SoundMode 2.0 este soluția perfectă pentru a te bucura de conținut fără a deranja alți membri ai familiei. Această opțiune convenabilă permite utilizatorilor să direcționeze conținutul audio către smartphone-urile lor, astfel încât să poată asculta în privat, la căști.

Adoptând una dintre cele mai noi tendințe în home entertainment, LG BH9540TW include un sistem îmbunătățit care face posibilă vizionarea conținutului în modul sharp, rezoluție de calitate care se apropie de Ultra HD, compatibilă cu televizoarele 4K.

HR
HR

Comentariile sunt inchise.