Audio-Video

LG_LW6500

Specialistii PCWorld au analizat cele mai performante televizoare 3D ale momentului si au dat verdictul: televizorul LG LW6500 este cel mai bun televizor 3D al anului 2011.

Iata cate observatii ale redactorilor PC World, referitoare la tehnologia 3D si la televizorul castigator:

Anul acesta, mult mai mult continut 3D este valabil decat anul trecut cand, vizionarea 3D se reducea la cateva transimii si la discuri Blu-ray 3D. Majoritatea televizoarelor care au un pret mai mare de 1000$ vin cu tehnologie 3D incorporata fiind in primul rand mai ieftine decat anul trecut si mult mai usor de privit pentru ochi. Pentru a produce imaginea 3D, tehnologia de anul trecut se baza pe ochelarii 3D activi, ochelari pe care foarte multi utilizatori i-au displacut fiind grei si scumpi, provocand des dureri de cap si de ochi. Tehnologia s-a imbunatatit simtitor si ochelarii polarizati activi au fost imbunatatiti in toate privintele. Recent, au aparut si ochelarii 3D polarizati care folosesc aceeasi lumina ca ochelarii 3D de cinematograf. LG si Vizio sunt singurii producatori mari care produs ochelarii 3D polarizati (LG continua sa produca si ochelari 3D activi). Ochelarii 3D activi sunt alcatuiti dintr-o pereche de ecrane LCD mici care blocheaza alternativ imaginea din stanga si din dreapta in sincronizare cu imaginea televizorului. Efectul: ochiul priveste 2 imagini usor diferite. Creierul reasambleaza imaginea si creeaza iluzia adancimii campului-dar daca TV-ul si ochelarii nu se sincronizeaza perfect, puteti vedea imagini neclare sau imagini suprapuse care va vor obosi ochii. Aflati detalii despre ochelarii 3D si tehnologia LG Cinema 3D

LGWorld-Top-TV-3D

Potrivit specialistilor PC World, LG Infinia 47LW6500 a impresionat prin profunzimea excelenta a campului si calitatea foarte ridicata a imaginii. Daca va indoiti de calitatea imaginii setului 3D pasiv, priviti televizorul cu o pereche de ochelari 3D activi pentru a va convinge de calitatea primului. Cel mai mare defect al acestui televizor este display-ul un pic prea luminos, inconvenient pe care puteti sa-l rezolvati la o apasare de buton.

In clasamentul PCWorld, pe locul 1 se afla televizorul LG Infinia 47LW6500, iar pe locul 3 se afla televizorul LG 50PZ950.

HR
HR
Ajouter un commentaire