Frigiderele de ultimă generație oferă performanță îmbunătățită, economie de energie, stil și confort

LG Electronics prezintă cea mai nouă gamă de frigidere cu consum eficient de energie, oferind o paletă largă de modele care permit o economie excelentă de energie și utilitate la cel mai înalt nivel, în acord cu standardele europene actuale. Frigiderele evaluate LG ajută la menținerea prospețimii alimentelor și la depozitarea și organizarea acestora mult mai ușor și mai convenabil.

Premium Multi-Door (model GMJ916NSHV)_2

 Economie de energie extraordinară cu revoluționarul compresor invertor linear LG

Cu un incredibil rating de energie Total No Frost de A+++-20%, frigiderele LG cu congelatoare în partea inferioară sunt lideri ai industriei în materie de eficiență. Acest lucru se datorează avansatului compresor invertor linear care folosește un piston drept în loc de un piston convențional, determinând astfel mai puțină fricțiune internă, o mai mare fiabilitate, o mai mare durabilitate și mai puțin zgomot. În testele effectuate de către VDE, frigiderele LG dotate cu tehnologia bazată pe acest compresor invertor linear s-au dovedit a fi cu aproximativ 32% mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie decât cele echipate cu compresoare cu piston convențional, contribuind în mod semnificativ la facturi mai mici la electricitate.VDE a remarcat, de asemenea, faptul că frigiderele LG au fost cu până la 25% mai silențioase, comparativ cu alte frigidere alimentate printr-un compresor obișnuit. Iar datorită durabilității sale, compresorul invertor linear LG are 10 ani garanție.

Inovatoarea tehnologie Door-in-Door pentru acces rapid și ușor, cu o pierdere mai mică de aer rece

Convenabilul design LG Door-in-Door face mai ușor accesul la alimentele și băuturile din frigider consummate frecvent, în timp ce reduce cantitatea de aer rece care iese dincompartimentul principal al frigideruluicu până la 41%, păstrând prospețimea alimentelor mai mult timp.Coșul reglabil LG și sertarul la îndemână permit configurații personalizate. Fiecare membru al familiei poate ajusta cu ușurință înălțimea diferitelor compartimente interioare în funcție de propriile nevoi. Această caracteristică Door-in-Door, care s-a dovedit a fi foarte folositoare,a fost adoptată de toate frigidereleLG, inclusiv de cele de tip side-by-side, multi-door și cele ce au congelator dispus în partea de sus.

Stocare mai inteligentă într-un spațiu mai mare pentru flexibilitate maximă

Un zid de izolare mai subțire permite noului frigider cu patru uși LG să se mândrească cu o capacitate internă adâncă. Peretele median găsit de obicei în frigiderele cu două uși a fost, de asemenea, eliminat, permițând frigiderului să creeze și mai mult spațiu pentru depozitarea mâncării și a băuturilor. Mai mult decât atât, confortul ce ține de caracteristicile sistemului intelligent de depozitare este oferit de o tehnologie de gestionare a spațiului care îmbunătățește separarea de stocare și, de asemenea, ajută posesorii să organizeze conținutul frigiderului lor în moduri cât mai creative.

Total No Frost cu management intelligent al aerului pentru alimente mai proaspete

În timp ce majoritatea sistemelor convenționale de flux intern al aerului determină dispersarea inconsecventă a acestuia, tehnologia avansată LG Total No Frost, prezentă în toate frigiderele LG, oferă chiar și o răcire din interior. Datorită sistemuluiMultiAir Flow, aerul rece este transportat prin mai multe guri de aerisire, asigurând răcirea eficientă chiar și la pierderi de temperatură. Iar sistemul unic de filtrare PureN Fresh de la LG are un ventilator puternic ce îndepărtează mirosurile în timp ce introduce aer purificat prin canalele de flux de aer curat, asigurându-se că produsele alimentare rămân proaspete mai mult timp.

Tehnologia inteligentă și caracteristicile de consolidare a confortului
Caracteristica LG Smart Diagnostic prezentă la unele modele LG, permite reprezentanților din call center să diagnosticheze rapid orice probleme ale frigiderului, fără a fi nevoie să facă o vizită la domiciliu. Capacul de tip grilaj al Moist Balance Crisper îmbunătățește retenția de hidratare, contribuind la creșterea longevității legumelor și fructelor. Situat în compartimentul principal al frigiderului, convenabilulFresh 0 Zone este un loc ideal pentru a depozita carne și pește, în timp ce consumatorii pot avea acces imediat la aceste alimente, pe care le consuma frecvent, fără să fie nevoiți să le înghețe și să le dezghețe.

Consumatorii europeni sunt conștienți de aspectul eco și țin cont de importanța eficienței energetic atunci când alegelectrocasnice. Ultimele frigidere LG au fost proiectate ținând cont de acest lucru. Fiecare model are o serie de tehnologii de ultimă oră care reduc emisia de dioxid carbon, în timp ce maximizează performanța și confortul utilizatorului.

 

 

HR
HR

Comentariile sunt inchise.