Electrocasnice

Masina Inverter Directer DriveLG Electronics a prezentat cea mai incapatoare si rapida masina de spalat  cu cuva frontala la CES 2012. Noua masina de spalat are cea mai mare capacitate – din clasa sa – si permite consumatorilor sa spele o incarcare generoasa de rufe intr-un singur ciclu, economisind in acelasi timp energie datorita sistemului Inverter Direct Drive.

“Fiind dotata cu cea mai mare capacitate de incarcare frontala, consumatorii pot experimenta acum cea mai comoda experienta casnica,” a declarat Moon-bum Shin, Vice-presedinte executiv si CEO al companiei LG Electronics Home Appliance. “Masinile de spalat LG cu incarcare frontala reprezinta liderul generatiilor viitoare, in ceea ce priveste capacitatea, performanta de spalare si confortul. Am reusit sa transformam spalatul rufelor intr-o experienta usoara, mai rapida si mult mai prietenoasa cu resursele energetice.”

Masina de spalat foloseste tehnologia revolutionara LG TurboWash, care reduce considerabil timpul necesar unui ciclu de spalare si clatire caracteristic unei masini de spalat obisnuite, fara a sacrifica in niciun fel performanta.

O astfel de experienta rapida de spalare a rufelor este insotita de o clatire de inalta calitate ce acopera o gama larga de haine si o linie diversa de materiale, datorita tehnologiei 6Motion. Cele 6 actiuni – rostogolire, frecare, filtrare, invartire, accelerare si preuscare – sunt organizate in combinatii variate depinzand de tipul articolului ce necesita spalarea si pot varia de la prosoape si rufe din bumbac pana la rufe ce trebuie spalate manual. Mai mult, cele 6 actiuni asigura o protectie sporita a materialelor.

Motorul  Inverter Direct Drive, o tehnologie proprie LG, asigura o putere enorma reducand in acelasi timp energia consumata prin eliminarea curelelor si a rolelor ce se gasesc in motoarele conventionale. in plus, structura simplificata reduce frictiunea dintre componenetele motorului, asigurand o durabilitate crescuta, dar si reducand nivelul de zgomot si vibratie. Motorul Inverter Direct Drive  are o garantie de 10 ani.

Sistemul Smart Diagnosis ajuta la diagnosticarea si verificarea activa a problemelor mecanice, stabilind cu certitudine daca este necesara vizita unui tehnician. O aplicatie usor de descarcat pentru telefoanele smartphone ii anunta pe consumatori de eventualele probleme, precum o usa uitata intredeschisa.

Nu in ultimul rand, un panou upgradat ofera acces usor si control deplin  al tuturor functiilor si innobileaza designul masinii de spalat cu elemente stilate si elegante.

HR
HR
Ajouter un commentaire