Audio-Video

Cat de destept este televizorul tau 3D?

Audio-Video | 25 October 2011Comments Off

LG-SmartTV

Tehnologia 3D mai are multi asi in maneca, dar avand in vedere avalansa de aplicatii si functii cu care sunt dotate momentan televizoarele 3D, ne vine greu sa credem ca acest lucru este posibil. Totusi, Smart TV-urile LG CINEMA 3D demonstreaza intotdeauna ca limitele pot fi depasite: fara efecte secundare, fara dureri de cap, fara ochelari incomozi, fara un unghi fix de vizionare. O tehnologie care ruleaza liber, accesibila oricui. Nu aceasta este ideea? De ce sa te uiti la televizor daca toata experienta este incomoda si nu te poti relaxa?

Retineti ca un Smart TV LG CINEMA 3D poate converti instantaneu continut 2D in 3D, doar prin simpla apasare a unei taste de pe telecomanda Magic Motion. Iar daca vreti sa stati pe net, accesati meniul principal si alegeti daca doriti sa vizionati clipuri de pe Youtube, sa verificati ce s-a mai intamplat pe Facebook si Twitter sau pur si simplu sa navigati, in timp ce vizionati serialul preferat.

SmartTV

Toate aceste lucruri sunt posibile si prin intermediul telecomenzii Magic Motion, o alternativa simpla si extrem de eficace asupra telecomenzii clasice. Magic Motion functioneaza asemeni unui mouse wireless, cu care trebuie doar sa faceti point&click. Este ATAT de simplu. Cu televizoarele LG CINEMA 3D posibilitatile sunt multiple, trebuie doar sa vi le imaginati. Aflati detalii despre cum functioneaza tehnologia SmartTV.

HR
HR
Ajouter un commentaire