Audio-Video Cinema 3D Smart TV

Convergenta. Ati auzit acest cuvant de multe ori in ultima vreme?

Lumea devine din ce in ce mai convergenta pe masura ce era Smart incepe. Totul in casa, pornind de la TV la sistemul audio, la telefonul mobil  si la cloud vor fi interconectate. Poti vedea continutul ales pe dispozitivul ales printr-o singura atingere fara nici un fel de restrictie . Bine ai venit in viitor!

Daca participi la orice conferinta IT sau doar te uiti la reclamele de pe TV, vei observa ca toate companiile IT vorbesc despre convergenta: convergenta continutului, distributiei si a tehnologiei. Ele prezinta  ultimele descoperiri tehnologice , modul in care acestea se conecteaza cu celalalte dispositive si ce inseamna acest lucru pentru tine fie ca esti acasa, la birou sau mereu in miscare.

Deci, ce inseamna asta pentru viata ta? Ti se pare un lucru indepartat? De fapt este chiar mai aproape de prezent decat iti dai seama. In continuare iti prezentam cateva modalitati de a beneficia de convergenta folosind tehnologiile Smart Share si Smart Share Plus din noile LG CINEMA 3D Smart TV.

Ai deja un dispozitiv DLNA? Afla folosind Network File Browser

Nu stii ce dispozitive sunt compatibile cu TV-ul tau CINEMA 3D Smart TV? Nu-ti face griji, ai deja probabil un dispozitiv compatibil cu tehnologia DLNA. In Ianuarie 2012 erau aproximativ 440 de milioane de dispozitive compatibile DLNA.

DLNA inseamna Digital Living Network Alliance. Tehnologia permite produselor digitale, indiferent de marca sa se interconecteze si sa imparta continut digital. Astfel te poti bucura mai usor de muzica, poze sau video in orice camera a casei.

LG Network File Browser

Noile televizoare LG CINEMA 3D Smart TV vin cu tehnologia Network File Browser ce permite gasirea cu usurinta a fisierelor media pe dispozitive DLNA  din jur si accesarea lor direct pe TV. Dispozitivele DLNA includ: media playere, PC-uri Windows, smartphone-uri Android, PS 3, Playere Blu-ray, tablete, camera video si chiar frigidere.

Nu ai conexiune la internet? Nu e o problema daca folosesti WiDi!

LG WiDi

O alta tehnologie este WiDi(Wireless Display), tehnogia dezvoltata de Intel face parte din pachete LG Smart Share. Permite o conexiune usoara si rapida intre TV si laptop fara fire sau conexiune la internet.Folosind aceasta tehnologie poti vedea fie acelasi continut pe TV si laptop sau poti vedea continut diferit pe cele doua dispozitive. Copii pot vedea pe TV un film  in timp ce tu lucrezi .

Urmareste serialul preferat in orice camera folosind 2nd display!

LG Smart Share

Sa trecem la lucruri mai avansate si mai uimitoare. Pachetul Smart Share Plus oferit de noile televizoare LG CINEMA 3D Smart TV include si tehnologia 2nd Display. Aceasta tehnologie iti ofera ocazia de a vedea serialul preferat de pe postul preferat direct pe tableta sau smartphone oriunde in casa( cu conditia sa ai instalata aplicatia LG Magic Remote  si o tableta sau telefon  cu sistem de operare Honeycomb , ICS sau iOs 4.1 si sa folosesti  aceasi retea Wi-Fi).

Jocul preferat de pe mobil acum si pe TV folosind MHL!

Incearca jocul preferat de pe telefonul mobil direct pe TV folosind Magic Remote si MHL(Mobile HD Link). Am mai  vorbit despre Magic Remote, daca ai si un smartphone LG poti juca pe TV jocul preferat de pe mobil. Conectezi telefonul la TV folosind cablul MHL si gata: Incepe joaca!

LG MHL

MHL iti permite sa transferi o varietate de continut de pe mobil pe TV. Nu doar ca poti vedea continutul pe un ecran mai mare dar poti naviga folosind Magic Remote.

LG CINEMA 3D Smart TV: Nu e vorba doar despre inteligenta ci si despre posibilitati!

Avand in preajma noastra o multime de dispozitive mobile, noile LG CINEMA 3D TV au facut experienta de a vedea si de a impartasii  continutul de pe ele  mai usoara ca niciodata. Fie ca vorbim despre un telefon mobil, un laptop, un PC , un hard drive extern, o tableta,  tehnologiile Smart Share si Smart Share Plus iti ofera nenumarate posibilitati

HR
HR
Ajouter un commentaire