Corporate

Bon-Joon Koo, noul CEO LG Electronics

Corporate | 18 March 2011Comments Off

Compania LG este coordonata, incepand de ieri, 18 martie, de catre Bon-Joon Koo, fost Vice-Presedinte LG Electronics.

Decizia a fost luata in cursul zilei de astazi de catre Consiliul de Administratie LG, la sediul firmei din Seul. De asemenea, Koo a fost numit in mod oficial Director Intern in cadrul celei de-a noua intalniri generale a actionarilor LG.

In cadrul aceleiasi intalniri generale a actionarilor, Yu-sik Kang, Vice-Presedinte al LG Corporation si Do-hyun Jung, Director Financiar/ VP, au fost numiti din nou in functia de Director Neexecutiv, respectiv Director Intern. Consiliul de Administratie al companiei este momentan format din sapte membri, inclusiv patru directori externi – In-kee Joo, Kyu-min Lee, Sang-hee Kim si Jong-nam Joo.

Pe langa discutiile generale, Intalnirea Actionarilor a decis sa modifice obiectivele LG. Drept urmare, membrii Consiliului Director au fost de acord cu modificarea obiectului de activitate al LG, in sensul adaugarii diviziilor de energie si mediu la textul curent al actului constitutiv al companiei. Aceste divizii vor include diagnoze energetice, initiative asupra eficientei energetice si constructia anumitor facilitati, concepute pentru a evita poluarea mediului inconjurator.

HR
HR
Ajouter un commentaire