Telefoane Mobile

Recent s-a incheiat campania LG Android, in cadrul careia Mr.Blogger a testat telefonul LG GW620 timp de 15 zile.

Iata in continuare o parte dintre comentariile referitoare la primul telefon LG cu Android, scrise de bloggeri si jurnalisti:

La LG GW620 mi-a mai placut mult si SN Manager, care aduna intr-o fereastra toate conturile de retele sociale (Twitter, Facebook etc) pe care le poti administra foarte usor. Iar programele de editare foto/video probabil ca sunt cele mai evoluate de pe piata smartphone-urilor. Plus ca share-uirea continutului (fotografii, clipuri video) prin Internet este rapida si usoara. (Victor Kapra)

LG GW620 se misca bine, touch-ul functioneaza perfect, ofera acces rapid la internet, la aplicatiile multimedia. (Sorin Rusi)

Privit prin prisma preţului din oferta Orange, LG GW620 merită investiţia. Aveţi un smartphone cu Android, cu o durată a bateriei peste medie şi tastatură QWERTY. Un aspect plăcut şi fără să ocupe mult volum. (Ionut Balan)

Un device care putea indeplini nevoile de baza in materie de comunicare ale utilizatorilor la un pret acceptabil. Nu-i asa? Iata ca duo-ul LG-Orange recidiveaza si, in aceasta primavara ne-au adus la acelasi pret pe placul tuturor un telefon cu Android, ecran tactil si tastatura qwerty. Un telefon care se adreseaza tinerilor dinamici si activi, avizi de socializare online, care au nevoie de un smartphone relativ puternic si cu functii extinse, dar care sa nu-i arda prea tare la buzunar. A fost lansat printr-o campanie extraordinara chiar in mediile pentru care este facut, pe internet, prin intermediul retelelor sociale Twitter si Facebook sau prin intermediul blogurilor, atragand in acest fel curiozitatea tinerilor si poate nu numai a lor. (Bogdan Petre, ZF.ro)

HR
HR
Ajouter un commentaire