Events

Avanpremiera AvatarIn perioada 14-17 decembrie, LG Electronics Romania a dezvoltat o campanie prin intermediul careia numerosi bloggeri, utilizatori de twitter si facebook, au primit invitatii la cea mai asteptata avanpremiera a anului, cea a filmului 3D Avatar.

Peste 150 de bloggeri au participat ieri, la avanpremiera 3D a celui mai asteptat film al anului. Filmul, scris si regizat de James Cameron, este considerat cel mai scump film realizat vreodata.

Invitatiile au fost trimise participantilor atat prin email, cat si prin concursuri pe contul de twitter LG, @lgnews. Acestia au avut posibilitatea sa-si rezerve locul in sala de cinema prin intermediul unei aplicatii speciale, disponibile la adresa CinemaLG.ro

Galeria de poze este disponibila pe contul flickr lgnews

Cateva dintre mentiunile bloggerilor participanti:

Trebuie sa recunosc că initiativa asta face parte din elita campaniilor desfasurate in mediul online romanesc, in 2009, din punct de vedere creativ/inovativ. (Buddha blog)

Foarte bună ideea celor de la LG – prin Kinecto – de-a chema oameni din online şi de pe reţelele sociale la unele avanpremiere. Filmul este prima mea experienţă 3D, iar dincolo de aceasta, prin efectele speciale folosite mi-a oferit o experienţă vizuală memorabilă. (Adrian Ciubotaru)

E WOW! Cred ca am vazut tot ce inseamna SF in ultimii 10 ani iar AVATAR a reusit sa intre in topul 3 al preferintelor mele. Recomand din toata inima sa-l vedeti la cinema si nu pe calculator. Chiar daca riscati sa va enervati ca mine azi fiind inconjurat de indivizi care au comentat tot filmul sa-i auda toata sala. Multumesc LG & Kinecto pentru invitatii.
(Feeder.ro)

Felicitari Kinecto pentru punerea in practica cu succes a unei idei foarte misto de a crea buzz si de a implica la modul inteligent social media! (Pahomi.ro)

LG Romania a organizat prin avanpremiera Avatar al doilea eveniment de acest tip din Romania. Primul a avut loc in vara acestui an, cand un numar mare de bloggeri au participat la alta avanpremiera, oferita de LG: filmul Transformers.

Concursul a avut in prim plan, pe langa filmul amintit, noul telefon LG Chocolate, cu design diferentiator si performanta deosebita. Noul LG Chocolate este telefonul care va schimba perceptia asupra ecranelor clasice prin maximizarea functionalitatii, pastrand in acelasi timp stilul minimalist si design-ul iconic al predecesorului sau.

HR
HR
Ajouter un commentaire