Audio-Video Home Theater

LG Cinema 3D Audio

LG Electronics va prezenta o varietate de produse audio şi video în cadrul ediţiei de anul acesta a IFA Berlin. După ce a devenit lider pe piaţa televizoarelor 3D, LG urmăreşte să ocupe prima poziție pe piaţa de audio-video globală, prin compatibilitatea îmbunătățită a device-urilor Smart şi prin designul inovativ.

Cel mai cuprinzător sistem Home Theatre cu sunet 3D
BH9520TW este un sistem home theater 3D cu patru difuzoare 9.1 3D care propagă un sunet 3D imersiv şi multidirecţional creat să transmită efecte acustice puternice, asemănătoare celor din cadrul unui cinema IMAX sau a unei săli de operă. Tehnologia LG 3D Sound Zooming sincronizează semnalul de ieşire sonor cu localizarea şi mişcarea obiectelor de pe ecranul unui televizor 3D. LG BH9520TW vine echipat cu funcţii Smart TV, oferind utilizatorilor acces instant la ecosistemul Smart TV, care conţine o multitudine de aplicaţii.

LG-3D-Sound-Home-Theater-System

Accesul la conţinut este îmbunătăţit prin intermediul anumitor tehnologii, precum Bluetooth, USB şi Wi-Fi. În plus, SIMPLINK îmbunătăţeşte confortul de utilizaare permiţând telespectatorilor să controleze sistemul home theater prin intermediul unei singure telecomenzi sau a unei singure aplicaţii disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS.

Un sistem audio versatil de tip sound bar
NB3520A este un sistem audio de tip sound bar compact şi cu subwoofer wireless, care emite o frecvenţă de bass bogată şi adâncă şi aduce o notă de realism experienţei home theater. Datorită tehnologiei de procesare 3D surround LG, sistemul audio oferă şi un sunet surround 3D realist. Design-ul simplu şi elegant se integrează perfect în orice locuință modernă, iar suportul de perete simplifică montarea.

LG-Sound-Bar-Audio-System

Sistemul audio include un subwoofer activ conectat prin WiFi, eliminând astfel cablurile. Prin intermediul conectivităţii Bluetooth, streaming-ul de muzică de pe dispozitivele smart, precum smartphone-uri şi tablete, către sound bar este un procedeu simplu. De asemenea este disponibil un port USB pentru conectarea unui player muzical portabil.

O experienţă de vizionare la un nou nivel
SP820 este un Smart TV Upgrader, dispozitiv care transformă orice televizor conventional într-un Smart TV. Acesta permite accesul instant la o colecţie extinsă de conţinut şi aplicaţii, îmbunătăţind semnificativ experienţa de divertisment de acasă. SP820 este dotat cu LG Magic Remote, uşurând astfel navigarea în cadrul conţinutului, aplicaţiilor şi a numeroaselor funcţionalităţi.

Smart-TV-Upgrader

SP820 este echipat cu o largă gamă de dispozitive de conectare, inclusiv Wi-Fi Direct, care conectează fără fir dispozitivul la alte dispozitive externe. Aceste funcţii tehnice şi multimedia avansate sunt găzduite în cadrul unei carcase la fel de impresionante, care dispune de un design ultra-premium. Carcasa SP820 este construită dintr-o răşină de calitate ridicată, modelată cu un aspect sofisticat şi distinctiv, care se potriveşte în orice interior.

Player-e Blu-rayTM
Player-ele Blu-rayTM HR929S şi HR929D oferă redare şi înregistrare HD, precum şi funcţionalitate Smart TV. Aceste două player-e Blu-rayTM, echipate cu tuner-e HD, pot afişa transmisie digitală de înaltă calitate. De altfel, acestea pot înregistra pe dispozitive de stocare interne sau externe. Wi-Fi Direct™ şi DLNA oferă utilizatorilor acces la conţinut multimedia stocat pe alte dispozitive, precum notebook-uri, calculatoare personale şi smartphone-uri. Aceste playere oferă acces la conţinutul premium VoD şi aplicaţii din cadrul LG App Store.

Un centru de divertisment multimedia
LG BP620 Smart Blu-ray™ Disc Player a primit recenzii extraordinare din partea publicaţiilor de specialitate. BP620 duce experienţa multimedia la un alt nivel, oferind funcţii Smart TV încorporate şi conectivitate wireless cu dispozitive externe. BP620 oferă acces ușor la conţinut VoD premium şi la aplicaţii din LG App Store.

Docking Speaker cu AirPlay şi interfaţă intuitivă
ND8520 este optimizat pentru dispozitivele mobile Apple şi dispune de tehnologia AirPlay care permite utilizatorilor să partajeze colecţia muzicală din iTunes în întreaga casă pe dispozitive compatibile, prin intermediul Wi-Fi. Interfaţa touch simplă permite utilizatorilor să controleze atât funcţiile boxelor, cât şi librăriile muzicale stocate pe dispozitive externe. Pentru alte posibilităţi de conectare, ND8520 include un port USB care acceptă playback de fişiere MP3 şi WMA. Toate aceste elemente pot fi controlate prin intermediul telecomenzii sau a aplicaţiei Bluetooth LG pentru smartphone-uri. ND8520 produce un sunet impresionant prin intermediul boxelor sale cu 2.1 canale de 80W şi generează un bass puternic prin intermediul woofer-ului încorporat.

Alături de ND8520, LG mai introduce şi ND5520, care poate transmite un stream audio atât de la dispozitivele Apple, cât şi de la cele Android. Ca şi completare la gama de boxe cu docking, mai există şi ND4520 şi ND3520, care oferă generaţiei dispozitivelor smart o varietate mai mare de sisteme de boxe superbe din punct de vedere tehnic şi cu funcţii inovatoare.

LG-Docking-Speaker-Airplay

HR
HR
Ajouter un commentaire