Seria de clipuri virale “Atât de real” a revenit!

l

Având deja câteva farse epice din seria “atât de viral, e înfricoșător” în spate, am încercat să trecem la nivelul următor punând marea întrebare: pot sau nu bărbații să facă mai multe lucruri în același timp?

Cuvântul “multi-tasking” se referă la capacitatea unui individ de a face simultan mai multe lucruri. Un exemplu al multi-tasking-ului ar fi atunci când vorbești cu prietena ta pe chat în timp ce te joci pe calculator.

Pentru a verifica dacă există ceva adevărat în spatele mitului că bărbații nu sunt capabili să facă mai multe lucruri în același timp, LG l-a echipat pe auto-proclamatul guru al multi-tasking-ului și director de film, Don Arnold cu cel mai performant echipament de multi-tasking – monitorul UltraWide LG IPS 21:9!

Vizionează clipul pentru a vedea rezultatele:

Bietul Don… l-am rugat să regizeze următorul clip viral din seria “atât de viral, e înfricoșător” și totul s-a sfârșit cu el speriindu-se singur cu un dezastru catastrofic.

L-am echipat cu monitoare UltraWide LG IPS 21:9 pentru a îl ajuta să facă mai multe lucruri în același timp. După cum poți observa în videoclip, Don putea împărți ecranul pentru a vedea patru în același timp și ajusta rația ecranului pentru a monitoriza mai bine anumite părți. Dacă Don ar fi folosit spațiul extra de pe monitor pentru a se asigura că totul merge ca la carte, în loc să se joace online SNS poate că lucrurile ar fi mers așa cum trebuiau.

Un alt aspect pe care nu l-am prevăzut a fost experiența captivantă a jocului pe care o oferă monitoarele UltraWide LG IPS 21:9, mai ales modelul 29EA73! După ce am oprit camerele din filmat, l-am întrebat pe jucător dacă nu s-a speriat de pereții care se prăbușeau, de clovnul ucigaș și de câinii care lătrau. Răspunsul său a fost că era atât de prins în joc încât nu a observat nici măcar ursul uriaș până în momentul în care ne-am apropiat de el.

Regizorul care ar fi trebuit să se ocupe de mai multe farse în același timp, nu s-a putut aduna nici măcar cu ajutorul monitorului de 21:9 cu funcția de împărțire dinamică a ecranului. Jucătorul era atât de absorbit în jocul său, încât nici dacă planul ar fi avut succes, el nu i-ar fi acordat nicio atenție. În mod evident, această misiune a fost sortită eșecului încă de la început chiar și cu ajutorul instrumentului perfect pentru multi-tasking.

Să faci un videoclip viral nu este ușor nici măcar cu instrumentul perfect pentru multitasking, LG IPS 21:9 UltraWide.

Pentru a vedea farsele virale care au avut succes, intră pe Ultra Reality: What would you do in this situation? – LG Meteor Prank, Stage Fright – So Real It’s Scary 2 și So Real it’s Scary elevator prank.

 

 

HR
HR
Ajouter un commentaire