Electrocasnice

Aspirator LG HomBot

LG Electronics (LG) prezinta în cadrul CES 2012 Kompressor Follow ME, primul aspirator din lume cu o tehnologie ce permite urmarirea consumatorilor si aspiratorul robotic HOM-BOT.

Noul KOMPRESSOR FOLLOW ME are toate caracteristicile modelului anterior, Lightweight KOMPRESSOR (LcV800R), dar aduce în plus cateva inovatii, pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor. Prin intermediul miscarii automate si a tehnologiei de compresie igienica a prafului, KOMPRESSOR FOLLOW ME asigura o curatare fara efort, cu un grad mai mare de protectie a sanatatii. Datorita combinatiei unice a celor doua camere si a senzorilor prin infra rosu si ultra sunete, LG HOM-BOT duce curatarea podelei la un nou nivel.

“În ceea ce priveste electrocasnicele LG, toate caracteristicile sunt gandite sa înglobeze o tehnologie care minimizeaza eforturile si maximizeaza avantajele de folosire,” a spus Moon-bum Shin, Vice-presedinte executiv si CEO al companiei LG Electronics Home Appliance. “Noile noastre produse KOMPRESSOR FOLLOW ME si HOM-BOT sunt exemple perfecte ale filosofiei noastre pusa în practica.”

KOMPRESSOR FOLLOW ME cu tehnologie Automated Moving

Noul aspirator fara sac KOMPRESSOR FOLLOW ME este primul aspirator din lume care urmareste utilizatorul, folosind tehnologiile revolutionare Automatic Location Recognition si Active Following Wheel. Tehnologia Automatic Location Recognition asigura pastrarea unei distante constante de 1m fata de corpul utilizatorului, folosind patru senzori interconectati care sunt localizati pe corpul aspiratorului si pe maner. Senzorii instalati pe aspirator detecteaza automat miscarea manerului.  Imediat dupa detectarea miscarii, senzorii interactioneaza cu tehnologia Active Following Wheel pentru a activa o miscare lina si fara efort, în acelasi ritm cu miscarea utilizatorului.

Aspirator Kompressor Follow Me LG

KOMPRESSOR FOLLOW ME este echipat cu tehnologia LG KOMPRESSOR care permite sistemului Vertical Cyclone sa genereze o aspirare cu putere mare si de durata cu ajutorul unui flux de aer optimizat. Tehnologia KOMPRESSOR reduce nivelul de praf care se realizeaza la momentul golirii recipientului de praf, folosind primul compresor motorizat de praf din lume. Pe langa tehnologia igienica de comprimare a prafului, aspiratorul are un filtru unic multistratificat care pastreaza calitatea aerului prin retinerea particulelor fine de praf în interiorul aparatului. Noul aspirator reduce si nivelul de zgomot facut de un aspirator fara sac la 58dB pe baza sistemului bi-cameral.

HOM-BOT pentru curatenie mai inteligenta, mai rapida si mai eficienta

Cu sistemul de navigare Dual Eye, LG HOM-BOT (LrV5900) curata mai inteligent, mai repede si mai eficient decat orice alt aspirator care se misca în mod aleatoriu si automat. LG HOM-BOT poate detecta zonele care au fost deja curatate, astfel încat minimizeaza sansele de curatare repetata a aceleiasi zone. O camera localizata în partea superioara a aparatului scaneaza plafonul, realizand pana la 30 de imagini pe secunda. Compararea continua a acestor imagini secventiale genereaza simultan informatii de localizare si cartografiere a locatiei. În paralel, un senzor optic scaneaza podeaua pentru a oferi informatii legate de distanta de miscare prin realizarea a 2000 de imagini ale suprafetei pe secunda. În plus, doua moduri complet automate si doua moduri manuale de curatare permit utilizatorului alegerea celei mai eficiente metode de curatare pentru casa si stilul de viata propriu.

Pentru ca are o înaltime mica de 8.9 cm, LG HOM BOT îsi face treaba cu usurinta chiar si sub canapele sau alte piese de mobilier. Un sistem de ghidare prin voce în limba engleza anunta statusul robotului. Are un nivel de zgomot redus, de 50db, astfel încat proprietarii acestuia pot privi la televizor sau se pot relaxa citind în timp ce podelele le sunt curatate. Functiile autodocking si de reîncarcare adauga un plus de confort pentru utilizatori. Recipientul de praf este astfel conceput încat poate fi scos cu usurinta prin partea superioara a robotului. HOM-BOT este unul din produsele premiate în cadrul 2012 CES Award for Innovation.

HR
HR
Ajouter un commentaire