Telefoane Mobile

Optimus7

Desi s-a lansat de scurt timp, sistemul de operare Windows Phone 7 si app store-ul adiacent reunesc deja un volum mare de aplicatii. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea.

Imap WorldExplorer (website)
Harta cu suport offline si online, poate fi utilizata ca GPS si poate inregistra un anumit traseu.

Newsroom
Cea mai buna aplicatie de stiri, reuneste titluri din principalele siteuri, prin feed-uri RSS, prezentand un headline inainte de a afisa intreaga stire.

Virtual Remote: MediaControl (disponibila contra-cost)
Accesezi, prin intermediul Windows Phone 7, informatii de pe PC, cu acces la iTunes, Windows Media Player.

Shazam (website)
Una dintre cele mai populare aplicatii pentru Android este acum disponibila si pe telefoanele cu Windows Phone 7: esti intr-un pub sau asculti un post de radio si nu stii ce melodie se deruleaza? Este simplu: deschizi aplicatia si Shazam iti spune in cateva secunde detalii despre artist, albumul, numele melodiei si anul aparitiei.

Adobe Reader (website)
Utilitarul Adobe iti permite sa vizualizeze fisiere PDF, fie ca le-ai primit pe email sau le-ai descarcat de pe un web-site.

SmartRunner (website)
Inregistreaza-te pe SmartRunner.com, descarca aplicatia si aceasta iti va contoriza toate drumurile pe care le faci, zi de zi, cu informatii detaliate cum ar fi lungimea distantelor, viteza medie, timpul, caloriile consumate…

Cocktail Mixer (website)
Esti la un party si ai ramas in pana de idei in ceea ce priveste retetele pentru cocktail-uri? Este o sansa foarte mare ca aplicatia Cocktail Mixer sa-ti fie de ajutor! ;)

Voi ce aplicatii v-ati instalat pe telefonul cu Windows Phone 7?

HR
HR
Ajouter un commentaire