Telefoane Mobile

Android-App.gif

La inceputul celui de-al doilea trimestru (Q2) din 2011, am decis sa facem un mic update pe blog cu privire la aplicatiile de pe Android Market. Cu alte cuvinte, un Share&Enjoy al aplicatiilor care ne ocupa memoria telefonului si timpul liber. :)

Fara prea mare tam-tam, incepem cu Vignette, Instagram-ul Androidului. O aplicatie foto extrem de customizabila, cu o tona de efecte.

Continuam cu TuneIn Radio,un player de radio online, extrem de usor de folosit, non-buggy si foarte intuitiv. Gaseste aproximativ tot ce misca, in materie de stiluri muzicale si nu consuma memoria sau procesorul. Ascultati muzica la dus? Daca nu, puteti incepe cu TuneIn Radio.

Spuneam mai sus de tam-tam. Bateti toba pentru DexOnline! O aplicatie care ar trebui sa fie pre-instalata pe telefoanele multor tineri din ziua de azi. Micuta ca marime, foarte usor de folosit, recomandam cu caldura! Unde mai pui ca activeaza niste neuroni… ;)

Asta a fost! Trei aplicatii de primavara, la liber. Pentru o lista detaliata de aplicatii Android pentru LG Optimus One, va recomandam un topic dedicat pe forumul Softpedia. Spor la download!

HR
HR
Ajouter un commentaire