Telefoane Mobile

LG Electronics, in colaborare cu Microsoft vor oferi, prin intermediul LG Application Store, o serie de aplicatii performante, dedicate consumatorilor ce detin telefoane mobile LG bazate pe Windows Phone 7 (in Romania primul telefon cu Windows Phone 7 este LG Optimus 7 E900).

LG si Microsoft vor oferi aplicatii Windows Phone 7 din cele mai uzitate categorii, printre care aplicatii pentru social media, jocuri si utilitati – asigurandu-se astfel ca fiecare consumator LG are acces la aplicatiile pe care le apreciaza cel mai mult. Zece aplicatii gratuite, cu o valoare de peste 30$ vor fi oferite gratuit la fiecare 60 de zile. Consumatorii LG Windows Phone 7 pot descarca aceste aplicatii gratuit, pe o perioada de 60 de zile, prin intermediul LG Application Store, care va fi accesibil direct pe terminalele LG ce beneficiaza de Windows Phone 7. Aplicatiile vor fi prezentate inclusiv pe pagina de Facebook a LG Mobile Global.

YouTube Preview Image

In plus, LG va oferi utilizatorilor Windows Phone 7 acces gratuit la un numar mai mare de aplicatii dezvoltate direct de catre companie. Aceste aplicatii vor fi de asemenea disponibile si in LG Application Store. Printre aplicatiile deja disponibile se numara Look n Type, Fortune Coins, I’m a musician – Guitar & Piano si Workout Tracker.

HR
HR
Ajouter un commentaire